reklama

Kto po in vitro?

Roxi gdyby nie to ze jesteś w ciąży a kobiet w ciąży się nie bije to dziś zebrałabyś takie lanie że hooohoooo:wściekła/y:!!!! Gratuluje niedowiarku:-)!!!!! udało sie , jestes w ciąży i nie próbuj mysleć inaczej:tak:

reklama
roxi moje gratulacje dalej uwazasz ze sie nie udało??? taka betka moze świadczyć tylko o jednym.. jesteś w ciąży!!!! uwierz w to wreszcie!!! boze dobrze ze chociaz my wierzyłysmy w tego szkrabka w twoim brzuszku :-D

Roxi - Przed porządnym laniem ratuje cie tylko Twój stan błogosławiony. Mam nadzieję, że wreszcie uwierzysz w Twoje dzieciaczki!!!! Gratuluję pięknego wyniku i baaaardzo się cieszę :-D:-D:-D, choć nie ukrywam że z zazdrością ;-)

Dzięki dziewczynki, pomału zaczynam wierzyć ze się udało, ale boje się trochę, narazie wiecie tak bez entuziazmu, ale obiecuję, że będę się starać i jak najmniej denerwować;-)
Dziękuje Wam za wiarę, jesteście kochane!!!!!!!!!!!!! a i jak chcecie to mozecie mi nakopac do tyłka ile wlezie, ale jak wyjdzie ze coś jest nie tak, to ja wam nakopie!!!!:-D

tequila moj stary tez skomentowal ze to pewnie byl samoboj:-) i tak jak ty dodal ze porzadasy siedza w domach :), a ja jechalam sama bo moj porzadas byl na meczu hokejowym :)))))

aha i jeszcze do naszego niedowiarka-roxii wiara we mnie wstapila na nowo bo my tak razem i wtedy to moze teraz tez :) zabieraj mnie na twoj ciazowy wozek i wysylaj mi tu zaras swiezutkie wirusy, najlepiej tone please:-)
doczytalam co napisalas i pociesze cie ja nie wierzylam ze to sie naprawde dzieje jeszcze pol roku po porodzie :szok:, troche nas los poszargal, ale teraz koniec beta jest ksiazkowa a te twoje doliny itp to tez uroki ciazy, a nakopac bardzo prosze ale nie my tylko bobo ci nakopie za pare miesiecy:-D

Ostatnia edycja:
Roxii klapsa na tyłek rzeczywiście teraz nie wypada, ale niech wpadnę gdzies na Ciebie w tym uk , to opowie ciocia Asia szkrabom jaką miały mamuśkę;-) niedowiarkę

Roxii ;);) tak się cieszę się bardzo, udało Ci się kobietoooo !!!!!TRZEBA WIERZYĆ W CUDA !!

Dzisiaj wstałam prawą nogą, z myślami optymistycznymi....ale teraz znowu zwątpiłam...
Mija pół dnia brzuch mnie nie boli, trochę od czasu do czasu kuje mnie z boku, mam bardzo tkliwe piersi i to tyle senność w ciągu dnia minęła, chociaż dalej szybko się męczę....wydaje mi się ciągle że to mało, że powinnam czuć więcej......???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry