reklama

Kto po in vitro?

reklama
Asia zapraszam do UK, zapraszam:-)
hope Tobie tez się uda, musi!!! tak jak powiedziałaś my już drugi raz razem przez to przechodzimy, wtedy była dupa a teraz bedzie dobrze i u mnie i u Ciebie:tak:
Tak trochę niesmiało wiruski specjanie dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

roxii wiruski zlapane :-), nie wiem ale mysle ze czas zapomniec o tym co bylo, teraz jest teraz, masz super bete i nie ma sie co juz martwic-limit wyczerpany CIESZ SIE bo tak trzeba dla maluszka-on tak sie napracowal:-) przed toba wyczekane cudowne miesiace!!!

roxi gratulacje !!!! Jeśli mogę zapytać to skąd w uk jesteś i gdzie robiłas bete? Mi kazali zrobić sikanca 31 ale bardzo bym chciała zrobić z krwi a w szpitalu mi nie zrobią.

Jogo ja mieszkam w Edinburghu, no ale jak to w klinice w której robili ci ivf nie kazali ci przyjechac na bete??? Tu u nas tak normalnie tez nie można sobie zrobić, tzn może i gdzies prywatnie robią, ale słyszałam że jest to dosć drogie, nie wiem czemu. No ale po ivf w mojej klinice robią betkę, nietety tylko raz, no ale zawsze to coś.
Asia ja wcale nie cwaniakuje zapraszam:tak: gdzie mieszkasz w UK?
hope starm się cieszyć naprawdę, ale się trochę jeszcze boję, dajcie mi kilka dni. Jak nic się nie bedzie działo i testy będą pozytywne, to bedę się cieszyć, obiecuje:-D
hola jak tam twoja betka???? czekamy....

ROXI....kopniak w tyłek jak złoto Ci się należy....ale też wielki przytuas z GRATULACJAMI...:tak::tak::tak::tak:

Avocado Tobie również gratuluję i czekamy teaz na bijące serduszko:):):):

Ja dzisiaj czuję się do d**y....starsznieeee mnie boli brzuch....jestem potwornie wzdęta.....dzisiaj ruszamy już do Warzawy, jutro na 13 wizyta i będę już wiedziała chyba wszystko:):):)

Mam wyniki beta 1635 ale progesteron spadł z 49 na 17,58:sorry2:.Niby w normie ale dużo niżej. Mam jeszcze niespodziankę. pojechałam po recepty bo leki mi się kończyły i załapałam się na Usg i widziałam dziś dwa bąbelki:tak:. wprawdzie lekarz stwierdził że ten jeden za malutki i nie brałby go pod uwagę ale zobaczymy na następnym usg.
jakiej wielkości miałyscie pęcherzyki koło 20dpt?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry