Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gotadora, czuję się, jakby ktoś mnie na lewą stronę wrócił.
Wróciłam z pracy, nafaszerowałam się lekami i położyłam się do łóżka. Wstałam czas jakiś, ale nie sama, bo już z gorączka Także święta zapowiadają się leżące.
Gotadora to Twój M już w trasie prawie :-) ale się steskniłaś co??? ile się nie widzieliście? My to możemy powiedzieć samo 'zobaczyć męża - bezcenne' Mój w czwartek o północy ląduje... i prawie 10 dni wyłączone z rzeczywistości :-) Mgiełka spokojnie, całe 8 miesięcy przed Tobą! a każdy tydzień to coś nowego )) Ja akurat rekordzistka jestem bo widziałam swojego maluszka co tydzień począwszy od 8tc i znów za tydzień go zobaczę
gotadora czyli jutro juz zobaczysz mężusia ale będziecie nadrabiać czas bez siebie
właśnie lawendowej coś ostatnio nie ma ciekawe czym tak zajęta jest....
Gotadora, no własnie brałam leki, więc alkohol odpada. Chociaż nie powiem, może i by pomógł
Jutro muszę zaopatrzyć się w imbir, bo się skończył i zrobię Twoja miksturę.
To super, że mąż już wraca do Was:-) A objętość nie ma znaczenia, przecież dostałaś zapewnienie,
że i tak będzie Cię kochał:-)