reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tonina Dipherelina kosztowala jakos 360 zł chyba.

Dziewczyny wielkie dzieki wszystkim za wsparcie to jest bardzo potrzebne..i działa na maxa wzmacniająco i ma sie siłe by walczyc...caly czas!!!

malgosiaka
ciesze sie ze Ci sie udalo i jeszcze raz gratulacje :))) zdroweczka zycze i odpoczywaj, ja coraz bardziej sie stresuje, ze ten criotransfer sie nie powiedzie a wtedy chyba zalamka na maksa :((( w piatek do lekrza jade sprawdzic jak tam endometrum rosnie mam nadzieje ze bedzie wszystko wporzadeczku

tonina
trzymam kciuki zeby sie udalo :)))

Tonina..bo ja sama wiem jak to jest, jak brakuje sil by wierzyc, jakie mysli przechodza przez glowe...ale nauczylam sie myslec pozytywnie i wzualizowac rzeczy kore chce zeby sie staly, marzenia ktore chce zeby sie spelnily..i wiesz co...predzej czy pozniej One sie spelnią...pod warunkiem z sie wierzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUZIAKI!!!!

reklama
Malgosiaka ja taka wiarę wielka miałam cały czas w sobie , że się uda, że bedzie dobrze, a teraz zaczynam się bac gdzieś tam w głowie przemyka myśl że to nie koniecznie musi być tak różowo... ale sio złe myśli tu się bój o maluchy toczy:))
Mi pani dr zaznaczyła na karcie na stymulacje zaznaczyła Menopur SC 150... narazie jestem w tym wszystkim zielona i te nazwy nie zawiele mi mówią szczerze mówiąc z tego co zdołałam załważyć to ten lek jest znacznie droższy niż preparaty FSH

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry