reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Molla kochana jest dobrze, przecież sama mówiłaś, że zawsze miałaś późną implantację i na pewno tak było tym razem. Być może został jeden maluszek i dlatego beta nie jest aż tak duża jak byś chciała. Ja tam wierzę, że jest maluszek w brzusiu i ma się dobrze.
Molla ja biegunkę miałam przez pierwszy trymestr i to prawdopodobnie od leków.

reklama
Dzięki dziewczyny za podtrzymanie na duchu. I tak jutro zawijam na betę, bo psychika mi siądzie. Boję się bo sutty mam jasne, coraz jaśniejsze każdego dnia, pochwa normalna, wręcz coraz niżej szyjka jak przed okresem i ta betka troszkę niska. No cóż jutro wstępnie będę wiedziała w którą stronę idzie

Witajcie kobietki
Mam nadzieję że święta przebiegły miło i w cudnej rodzinnej atmosferze a te dodatkowe kilogramy zrzucimy wszystkie na ciążowe ;)
trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze solenizantki, oby bety były wysokie, pęcherzyki dorodne a transferki udane
Wszystkim cudownego dnia i wszystkiego dobrego

Ja przez ostatnie dni nie miałam możliwości zaglądania na bierząco do was przez remont mieszkania, wymyśliłam sobie że chce mieć ładnie na święta no i odbiło się mi to.. do nocy sprzątałam ale dałam rade przed świętami ogarnąć choć mięśnie bolą do dziś ;)
w niedzielę tuż po śniadanku miałam wizytę z usg .. pęcherzyk rośnie a endo 7mm, dziś kolejne podglądanko i ustalenie terminu transferu...boże jak ten czas leci dopiero co odebrałam wyniki bety a już na dniach kolejny transfer.. mam nadzieję ze ostatni!!!!
miłego słonecznego dnia i ... nadejścia wiosny!!!

molla kochana betka jest pozytywna a to oznacza tylko jedno ;) oczywiście powtórz jutro i kolejnego dnia żeby utwierdzać się w tym ze jestes w ciązy i w końcu sie udało
yplocka bardzo mi przykro,życzę ci dużo siły

Witam laski bardzo dziekuje za życzenia urodzinowe:)
Laseczki trzymam kciuki za betki
ikasiu za transfer&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a ja pewnie na dniach zostane ciocia bo moja siostra juz na ost nogach

my bylismy wczoraj u babci na 85 urodzinach mojego emka tez wujek i szwagier spili ale mialam z niego nere bo mu sie na pieszczoty zebralo jak do domu wrocilismy mowie Wam myslalam ze sie posikam
na dodatek zaczel gadac jaka on ma wspaniala zone i chrzesniaczke ze jest z niej dumny normalnie asiorka jak cos ma 3lata gada jak katarynka chodzila w kolo stolu wszyscy musieli sie przezegnac i pocalowac jej rózaniec a teksty to ma jak nie wiem osikac sie idzie

Molla :-) tak się cieszę! betka jest dwucyfrowa i na pewno będzie rosła!!! &&&&&&&

yplocka bardzo, bardzo mi przykro :-( życzę Ci dużo siły do następnej rundy! tym razem się nie udało, ale kolejny raz na pewno będzie szczęśliwy!!!

Molla będzie dobrze, mocno trzymam kciuki żeby betka ładnie rosła:tak:
yplocka bardzo mi przykro:-:)-:)-( trzymaj się tam jakoś i zbiraj siły do kolejnej walki w końcu musi się udać!! tulam mocno....

Molla, gratuluje. Beta jest pozytywna a to najwazniejsze. Nie zamartwiaj sie,na pewno ladnie przyrosnie.

Yplocka, tule Cie mocno. Przykro,ze sie tym razem nie udalo ale nie trac nadziei i wiary. Trzymam kciuki za kolejne, tym razem udane podejscie.

Molla kochana masz dwucyfrową betę i tak myślę i myślę co to może oznaczać????......:-p Może Ty kochana w ciąży jesteś:szok: ??? :-p Wiem ...chciałabyś, aby była wyższa, ale ważniejsze jest to jak już wspominały dziewczyny, aby rosła, a ja wierzę za Ciebie ,że będzie :-) Leć jutro na powtórkę, a ja już trzymam zaciśnięte &&&& na maxa:tak:

reklama
Molla - jutro betka będzie jeszcze wyższa, inaczej być nie może. Nie zamartwiaj się, trzymaj się.

TeQuila - mieszkanko urządzone i przygotowane na dzieciaczka. Teraz musi się udać, nie ma innej opcji. Już trzymam kciuki :tak:

Do góry