Asia_77
błagająca o CUD ...
Molla a tak a propos objawów...myślę tak,że każda tutaj ( łącznie mam nadzieje ze mną) szuka tych objawów poniekąd na siłe w tak wczesnym stadium ciąży. Na chłopski rozum zachodząc w ciążę naturalnie i często nieświadomie żadnej nie przyjdzie do głowy zwracać uwagi czy ma ciemniejsze sutki i czy może ma zmiany w pochwie. Ja jak zaszłam naturalnie to przez pierwszy trymestr byłam swięcie przekonana, że w ciąży nie jestem...żadnych objawów plus NORMALNA @ . Jak się @ nie pojawiła okazało się, że to już 12 tydzień...nie mogłam uwierzyć, dopiero kilka tygodni później jak dopadły mnie mdłości całodobowe tę wiarę zyskałam :-)

No, a poza tym inne wyniki mam dobre i nie ma potrzeby robienia jakichkolwiek ( w zasadzie fakt, miałam robione różne). Nawet endometrium teraz miałam powyżej 9 ( przeważnie około 8 miałam), czyli estrogeny w porządku jak mówił lekarz. Pęcherzyk jakiś miałam już powyżej 30 nawet ( czyli będzie pękać na pewno). No a poza tym to mój emek ma zlecone dodatkowe badania, tzn. estradiol, tsh, testosteron, prolaktynę i fsh ( ostatnio miał pobrane bardzo mało nasienia, ale lekarz mówił, że to mogło być ze stresu, bo poprzednio było normalnie). Mam zgłosić się na kolejną wizytę po @ Teraz dostałam Lutenyl i mam go brać do soboty, a potem do 10 dni ma niby mi się pojawić @
jak zwykle robi mnie w bambuko
ale po wizycie u zwykłego gina dostałam zalecenie zbicia go euthyrox 25, ostatnio miałam 2, ale biorę caly czas tabletki i może do ivf spadnie do 1