Kochana ale jaki nowotwór? Wyszedł w czasie badań i starań? Jejku.Aaaa pytam bo mój mąż też miał ten zabieg i też nie ma plemników
Kariotyp prawidłowy ...no ale u nas jeszcze nowotwór więc nawet biopsja nic nie dała![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana ale jaki nowotwór? Wyszedł w czasie badań i starań? Jejku.Aaaa pytam bo mój mąż też miał ten zabieg i też nie ma plemników
Kariotyp prawidłowy ...no ale u nas jeszcze nowotwór więc nawet biopsja nic nie dała![]()
Powodzenia! Trzymam kciuki za zdrowe i silne jajeczkaA ja czekam na punkcję![]()
Miłego dzionka Dziewczyny!
![]()
Wyszla nam translokacja robertsonowska. Z tego powodu jest ich mniej i moga pojawiać sie chore zarodki. My zdecydowalismy sie na badanie pgta.A w jego kariotypie co wyszło jeśli mogę spytać?
Hej @Mimi94@sarenkamala robiłaś test?
A badanie AZF robiliście?Różyczkę i świnkę przechodził w dzieciństwie ale bez żadnych powikłań no i żadnych zabiegów nie miał nigdy żadnych operacji. Nie wiem już gdzie szukać przyczyny.
Nowotwór tarczycy lekarz dawał 3 miesiące życiaKochana ale jaki nowotwór? Wyszedł w czasie badań i starań? Jejku.
I prawidłowo!Nie tarce... jak widzę każdej z Was walkę to wiem że mi też się uda
MUSI![]()
Robiłam test ale cały czas widzę cień cienia więc pewnie to fabryczną kreska. Bety na razie nie robię. Pokłóciłam się z moim M i na razie nie mam ochoty na kolejną zła wiadomość w postaci bety 0Hej @Mimi94
Nie, nie robiłam. Zrobię wieczorem jak już mąż wróci z delegacji nie będę sama się nakręcać a wiem, ze jak M wróci i zacznę „histeryzować” to sprowadzi mnie na ziemie. Jak u Ciebie? Dzisiaj test? Beta?
Ja byłam w ciąży w lutym ale organizm odrzuciłI prawidłowo!A jak wygląda Wasza walka na jakim etapie jesteście?
A ja czekam na punkcję![]()
Miłego dzionka Dziewczyny!
![]()