Vinszka
Fanka BB :)
Tak mam.Dokładnie, masz dzieciaczki i mimo ogromnego żalu i bólu masz dla kogo żyć i komu przekazać miłośća życie może przynieść różne scenariusze, także nie trać wiary
masz jeszcze jakieś mrozaczki ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak mam.Dokładnie, masz dzieciaczki i mimo ogromnego żalu i bólu masz dla kogo żyć i komu przekazać miłośća życie może przynieść różne scenariusze, także nie trać wiary
masz jeszcze jakieś mrozaczki ?
Tak krwawie, ciemna krew jak przy miesiączce. Dzisiaj już nie mam skurczy i bóli. Miałam od soboty 20 do wczoraj do 23 skurcze silne ze slabszymi na przemian. Już ubrana czekam na wyjazd do lekarza (w moim stanie nawet ubranie się dzisiaj to jak wejście na szczyt jakiejś górypłaczę od rana i nie mogę zrozumieć czemu się nie uparłam i dalej leków nie brałam, mogłam zapytać jesZcze innego lekarza - ale już po jabłkach
).
Nie zadręczaj się! Też pewnie był posłuchała lekarza. Trzymam kciuki z całych sił!Tak krwawie, ciemna krew jak przy miesiączce. Dzisiaj już nie mam skurczy i bóli. Miałam od soboty 20 do wczoraj do 23 skurcze silne ze slabszymi na przemian. Już ubrana czekam na wyjazd do lekarza (w moim stanie nawet ubranie się dzisiaj to jak wejście na szczyt jakiejś górypłaczę od rana i nie mogę zrozumieć czemu się nie uparłam i dalej leków nie brałam, mogłam zapytać jesZcze innego lekarza - ale już po jabłkach
).
Tak krwawie, ciemna krew jak przy miesiączce. Dzisiaj już nie mam skurczy i bóli. Miałam od soboty 20 do wczoraj do 23 skurcze silne ze slabszymi na przemian. Już ubrana czekam na wyjazd do lekarza (w moim stanie nawet ubranie się dzisiaj to jak wejście na szczyt jakiejś górypłaczę od rana i nie mogę zrozumieć czemu się nie uparłam i dalej leków nie brałam, mogłam zapytać jesZcze innego lekarza - ale już po jabłkach
).
).
Ja mam nawet z 7 dnia blastkeHej, dzwonili że zapłodniło się 6 z 9 komórek, ale 3 jeszcze się aktywują. Czy któraś tak miała że jeszcze komórki się podzieliły z czasem? Bo dzisiaj embriolog mówił że te 3 jeszcze obserwują ale nie wiem czy sobie robić jakies nadzieje z tego
Ale ty masz trzydniowy zarodek a nie blastke
W sensie nie wiem czy dobrze napisała- 6 sir prawidłowo zapłodniło a 3 jeszcze nie maja po 2 jądra więc to taki etap po 1 dobieJa mam nawet z 7 dnia blastkebędzie dobrze, trzymam kciuki
![]()
Ja po pierwszej dobie miałam tylko info o zapłodnieniu, też zapłodnionych zostało 6 komórek. Na pewno ktoś z kliniki się odezwie w dalszym etapieW sensie nie wiem czy dobrze napisała- 6 sir prawidłowo zapłodniło a 3 jeszcze nie maja po 2 jądra więc to taki etap po 1 dobie