Kashyw83
Fanka BB :)
Niestety jeszcze nie. Wizyta o 15:20. Ja wiem, że poroniłam, taka ilość ciemnej krwi i skurcze oraz bóle, że już się nie łudzę@Kashyw83 wiesz już coś?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety jeszcze nie. Wizyta o 15:20. Ja wiem, że poroniłam, taka ilość ciemnej krwi i skurcze oraz bóle, że już się nie łudzę@Kashyw83 wiesz już coś?
Mocno trzymam kciuki żeby jednak okazało się inaczej. Trzymaj się dzielnie!!Niestety jeszcze nie. Wizyta o 15:20. Ja wiem, że poroniłam, taka ilość ciemnej krwi i skurcze oraz bóle, że już się nie łudzęwydaje mi się, że nawet widziałam tego małego 6 mm kropka jak opróżniałam kubek menstruacyjny
od rana leżę, śpię, nie mam siły wstać ani jeść. Czekam do 14, mój partner wróci z pracy i mnie zawiezie
Już raz Cie Kropek zaskoczył. Nie skreślaj go! Leż i odpoczywaj. Dalej jeszcze krwawisz?Niestety jeszcze nie. Wizyta o 15:20. Ja wiem, że poroniłam, taka ilość ciemnej krwi i skurcze oraz bóle, że już się nie łudzęwydaje mi się, że nawet widziałam tego małego 6 mm kropka jak opróżniałam kubek menstruacyjny
od rana leżę, śpię, nie mam siły wstać ani jeść. Czekam do 14, mój partner wróci z pracy i mnie zawiezie
Tak @Nowa1981 jedt w ciazy a miala slaba blastkeDziewczyny myślę, że starsze stażem ...jeśli chodzi o forum
Pamięta może któraś z Was ...na forum ciążę ze słabej blastki u jakieś z dziewczyn ???
Bo ale to za wcześnie na test bo co ty!Test biel, ale bardzo ciągną mnie pachwiny... Tak dziwnie. A ogólnie dobrze
Dziewczyny mają już w tedy cień cienia... A ja jak zawsze biel...Bo ale to za wcześnie na test bo co ty!
Tak krwawie, ciemna krew jak przy miesiączce. Dzisiaj już nie mam skurczy i bóli. Miałam od soboty 20 do wczoraj do 23 skurcze silne ze slabszymi na przemian. Już ubrana czekam na wyjazd do lekarza (w moim stanie nawet ubranie się dzisiaj to jak wejście na szczyt jakiejś góryJuż raz Cie Kropek zaskoczył. Nie skreślaj go! Leż i odpoczywaj. Dalej jeszcze krwawisz?
Ale ty masz trzydniowy zarodek a nie blastkeDziewczyny mają już w tedy cień cienia... A ja jak zawsze biel...
Wina leży po stronie lekarza. Nie obwiniaj się i staraj się o tym nie myśleć. Poczekaj do wizyty mam nadzieje ze jest szansa na dobre wiesci.Tak krwawie, ciemna krew jak przy miesiączce. Dzisiaj już nie mam skurczy i bóli. Miałam od soboty 20 do wczoraj do 23 skurcze silne ze slabszymi na przemian. Już ubrana czekam na wyjazd do lekarza (w moim stanie nawet ubranie się dzisiaj to jak wejście na szczyt jakiejś górypłaczę od rana i nie mogę zrozumieć czemu się nie uparłam i dalej leków nie brałam, mogłam zapytać jesZcze innego lekarza - ale już po jabłkach
).