Magda 1234
Fanka BB :)
Ty taka babka nie dasz rady...kto jak nie Ty.Boże dziewczyny potrzebuje otuchy … siedzę w poczekalni i czekam na założenie implantu. Kurcze boje sięuciekłabym stąd najlepiej. Mam straszne obrazy w głowie co mi będą robic..![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ty taka babka nie dasz rady...kto jak nie Ty.Boże dziewczyny potrzebuje otuchy … siedzę w poczekalni i czekam na założenie implantu. Kurcze boje sięuciekłabym stąd najlepiej. Mam straszne obrazy w głowie co mi będą robic..![]()
Hmmm No niska wartość ale niby przyrost jest ..Przyrost dobry, ale wartość bardzo niska. Moze po prostu taki leniuchjest nadzieja tak mi się wydaje
Niska wartość niby , ale chociaż przyrost jest ..Myślę że napewno![]()
<przytul>Boże dziewczyny potrzebuje otuchy … siedzę w poczekalni i czekam na założenie implantu. Kurcze boje sięuciekłabym stąd najlepiej. Mam straszne obrazy w głowie co mi będą robic..![]()
Przyrost super . Trochę wartości niskie ale i z takich niskich są tu dzieci [emoji6] zrób jeszcze raz betę !Witaj grupo ![emoji4]
Dzisiejsza beta w 7dpt blastocysty : 12,80
W 5dpt było 4,96
Jak myślicie ?? Będzie coś z tego ? [emoji3059]
Po punkcji zamrożono mi zarodki i po jakiś 2-3 miesiącach miałam transfer. Od drugiego dnia cyklu brałam estrofem, do którego potem dodali mi luteine i w dniu transferu miałam pół ampułki zastrzyku pregnyl (nie pamiętam dokładnie nazwy), no i przez 4 dni od transferu brałam jeszcze 2tabletki relanium dziennie.Byłaś na cyklu naturalnym, sztucznym czy świeżo po punkcji? Jakieś przyjmowałaś leki?
W cenie pakietu, który braliśmy było badania 4 zarodków, więc za każdy kolejny dopłacalo się 1200 zł.Wow nieźle, za każdy zarodek płaci się osobno ??do badania ?