Hmm czas liczy się od ostatniej miesiączki, ja mialam 4.02. Tak mi aplikacja wyliczyla te tygodnie.Jak ty liczysz te tygodnie?? Bo ja powinnam mieć taki jak ty a apka mi pokazuje 5 tydzień i 3 dzień.
A kiedy miałaś
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmm czas liczy się od ostatniej miesiączki, ja mialam 4.02. Tak mi aplikacja wyliczyla te tygodnie.Jak ty liczysz te tygodnie?? Bo ja powinnam mieć taki jak ty a apka mi pokazuje 5 tydzień i 3 dzień.
Zatrucie pokarmowe? Czy ciążowe rzyganki?
Aaa bo ja liczę inaczej. Wpisałam termin porodu jaki mi wyliczył kalkulator na podstawie dnia transferu i wieku zarodka[emoji846] Ale u mnie to by się wcale nie zgadzało z ostatnią miesiączką, bo owulację miałam w 9 dc. Czyli 5 dni wcześniej.Hmm czas liczy się od ostatniej miesiączki, ja mialam 4.02. Tak mi aplikacja wyliczyla te tygodnie.
A kiedy miałaś [emoji837]?
Spokojnie to ciążowe napewno, mnie tak poniewiera co wieczór , z rana ok ale po południu już źle a na wieczór ,Raczej nie ciążowe.. do tej pory nic nie było, oprócz bólów żołądka.. sama nie wiem co mi jest.. i tak się cholernie boję...
Ja mam badania 21 z testem i zobaczymy. Jak cos będzie nie tak to wtedy zrobię bo tak to lipaJa nie badałam zarodków, zrobiłam pappe i wolne hcg.. jeśli by wyszło coś nie tak to można poszerzyć diagnostyke. A tak czy tak pewności nie mamy do samego końca
Po 10 tc czyli dokładnie kiedy będziecie robić? Ja też chcę i też jak coś będę chciała wyjechać żeby zakończyć wadliwą ciążę? Tylko boję się żeby nie było za późno. Mój gin teraz przed 2 mies jest nieobecny i będę chodziła w zastępstwie do innego, więc sama muszę tego dopilnować.Czyli tak samo jak ja![]()
Jak najszybciej się da.Po 10 tc czyli dokładnie kiedy będziecie robić? Ja też chcę i też jak coś będę chciała wyjechać żeby zakończyć wadliwą ciążę? Tylko boję się żeby nie było za późno. Mój gin teraz przed 2 mies jest nieobecny i będę chodziła w zastępstwie do innego, więc sama muszę tego dopilnować.
A skąd termin porodu znasz?Tak mi pokazuje i w apce wybrałam po terminie porodu.Zobacz załącznik 1377774
Link do: Kalkulator Porodu | Oblicz termin porodu | dr Marian Malinowski | dr n. med. Marian Malinowski Tutaj jak wybierzesz termin transferu to ci wylicza.A skąd termin porodu znasz?