Orchidea33
Fanka BB :)
Mnie wczoraj nie bolaly i tez gniotlam i gniotlam. Dzis wrocilo ze zdwojona silaA mnie przestały boleć piersijeszcze rano nie mogłam dotknąć, a teraz nic
Mogłabym gnieść i nie czuję nic. Mam złe przeczucie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie wczoraj nie bolaly i tez gniotlam i gniotlam. Dzis wrocilo ze zdwojona silaA mnie przestały boleć piersijeszcze rano nie mogłam dotknąć, a teraz nic
Mogłabym gnieść i nie czuję nic. Mam złe przeczucie.
A ja od ranaHej dziewczynki. Jak Wam mija sobota? Ja dziś na zmiane leze i cos robie. Co cos ogarne to jestem tak zmęczona, ze musze sie na chwile polozycnawet dzis mnie nie mdli, moze dlatego, ze staram sie jesc w niewielkich odstepach czasowych.
Ale Cię męczyA ja od ranajuż m dość
![]()
Mi jak nie zaczną boleć to pójdę na betę. Ale to aż niesamowite było. Nagle z chwili na chwilę przestałyMnie wczoraj nie bolaly i tez gniotlam i gniotlam. Dzis wrocilo ze zdwojona sila![]()
A jak inne objawy?Mi jak nie zaczną boleć to pójdę na betę. Ale to aż niesamowite było. Nagle z chwili na chwilę przestały![]()
Sikam nadal często, zmęczona nie jestem, bo cały dzień się obijam, brzuch trochę boli. Mam złe przeczucie. Może gdyby beta była wyższa, to bym tak nie panikowałaA jak inne objawy?
No to jest cosSikam nadal często, zmęczona nie jestem, bo cały dzień się obijam, brzuch trochę boli. Mam złe przeczucie. Może gdyby beta była wyższa, to bym tak nie panikowała![]()
ja od początku ciazy nie ma objawów... moze ok 4tc bolaly piersi jak dwa kamienie z siniakami... ale przeszło mimo ze proga mialam ok 50 wtedy. Wiec da sie nie miec objawów a jest ok.No to jest cosa moze jestes ta szczęściara, ktora przechodzi ciaze bezobjawowo?
![]()
Pije coś ale nie za wiele , ja wiem że nie jedna by chciała być na moim miejscu i mieć mdłości ale one naprawdę mnie wykańczają. Od 3 tygodni siedzę w domu dzień w dzień nigdzie nie wychodzę nie spotykam się z ludźmi bo jestem nie do życia a najgorsze jest to że jak mnie tak strasznie targaA ja od ranajuż m dość
![]()
Jutro będzie dobrzeja od początku ciazy nie ma objawów... moze ok 4tc bolaly piersi jak dwa kamienie z siniakami... ale przeszło mimo ze proga mialam ok 50 wtedy. Wiec da sie nie miec objawów a jest ok.W pon ide na usg bo od schodzenia z lekow spadl prog do 18.77...
![]()