Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masz jakieś tabletki dopochwowo? Może wkładając się zadrapałaś i dlatego. Albo jakieś niewielkie naczynko pękło. Jak wkładka czysta to się uspokój, wypij meliske i obserwuj. Teraz bardzo ważny jest dla Ciebie spokójJa wczoraj spanikowałam... jednorazowo, wieczorem mialam sluz podbarwiony na różowo, było go tak mało, że wkładka była zupełnie czysta, jedynie na papierze widziałam... co to może być? Cala noc oczywiście nie spałam, boje się najgorszego![]()
Mi do tej pory tak się zdarza po seksie. Lekarz tłumaczył, że estrogeny powodują że sluzowka jest bardziej rozpulchniona i łatwiej o lekkie plamienie. Jak brzuch nie boli to nie ma powodu do niepokoju.Ja wczoraj spanikowałam... jednorazowo, wieczorem mialam sluz podbarwiony na różowo, było go tak mało, że wkładka była zupełnie czysta, jedynie na papierze widziałam... co to może być? Cala noc oczywiście nie spałam, boje się najgorszego![]()
Wydaje mi się za wcześnieDziewczyny czy 5dt robić betę czy za wcześnie?
A lekarz przed punkcja nie zlecił Ci estradiolu do badania?Hej, dziewczyny. Dzisiaj ostatni dzień stymulacji, pół ampułki gonapeptylu, jutro cała ampułka gonapeptylu + ovitrelle. Dziś czuje że bolą mnie piersi przy dotyku i martwię się że to przez wysoki progesteron i że pęcherzyki pękłyczy macie takie doświadczenia?? Czy bolały Was piersi pod koniec stymulacji??