Cześć dziewczyny.
Najpierw trochę o sobie.
Byłam dziś w klinice, M zrobił kompleksowe wyniki i są gorszę niż sprzed dwóch lat, a w sumie suplementuję go już dość dlugi czas, może nie codziennie, ale staram się
bo jak mojemu M do buzi nie włożę to sam nie pomyśli że ma sobie naszykować
Ale efektów z tego nie ma. Dr powiedział że z 13 milionów to jest co wybierać, ale morfologia formy prawidłowe tylko 2% a było 4% dwa lata temu
Jest też o kilka milionów mniej, nie ma nic o ruchu A, tylko B 14% i C 9%
Moje TSH spadło do 0,8, ft4 ciut podrosło do 1,32 a anty TPO mam 7,39. Dr powiedział że z tej strony jest ok.
Z cytologii mam że nie stwierdza się cech śródnablonkowej neoplazji ani raka, ale klasyfikacja wg Papanicolau to II a zawsze miałam I oraz jakieś zapalenie bakteryjne
.
Metodą IF nie stwierdzono obecności antygenu Chlamydia trachomatis. A z wymazu z kanału szyjki macicy jest opis że wyhdowano nieliczne staphylococcus epidermis MSCNS
Nie dostałam nic, podobno nie ma potrzeby ale i tak zaraz zacznę wertować internet.
Dziś mam 3 dc, od 16 dc do 22 mam brać duphaston 2x1 a 10 maja mam scratching endo, później czekanie na @ i zaczynam stymulacje.
Jeszcze się przed chwilą wkurzyłam bo nie zaliczam sie do dotacji rządowej na ivf bo mam AMH poniżej 0,5
ale to nie moja wina
http://www.invitro24.com/programy-in...ata-2013-2016/