reklama

Kto po in vitro?

reklama
Martka - ale rewelacyjna betka, no nie mogę, ja też chcę taką. Gratulacje :tak:

Dziewczyny, te Wasze wysokie betki nastawiają do działania i do pozytywnego myślenia. Super.

Joasia2906 - no musi się nam udać, nie ma innej opcji :tak:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry, proszę o przyjęcie mnie do Waszego grona dziewczyny. To mój pierwszy post, a tu dobre wieści martka273 gratulacje!:-) Jezu jak bardzo marzę o tym, żeby za jakiś czas pochwalić się swoją betką. O szczęście staram się 8 lat, od 2011 z pomocą lekarza i nic. W piątek mam drugą wizytę w klinice, zostaliśmy zakwalifikowani do ICSI! Skaczę ze szczęścia, a jednocześnie tak strasznie się boję tej drugiej wizyty, bo będziemy omawiać wyniki badań genetycznych, krwi i wszystkiego co tylko możliwe. Nie wiem czego się spodziewać, czy wykrycie wadliwego genu może nas zdyskwalifikować do zabiegu? Nie śpię przez to po nocach, proszę powiedzcie jak wygląda druga wizyta :zawstydzona/y: Wstępnie zabieg zaplanowany jest na lipiec :-D

Mazenka - witaj w naszym gronie. Miło Cię poznać :tak: Nie za bardzo mogę Ci pomóc w przypadku badań genetycznych, ale spokojnie, napewno jakaś dziewczyna wie coś na ten temat i pomoże Ci w tym temacie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry