reklama

Kto po in vitro?

reklama
Chyba sobie sama zwiększę progesteron…. Bo większość z Was ma ponad 1000mg dawkę …
U mnie w tym Salve nawet nie potrzebują weryfikacji progesteronu ….
Ja jestem w Gamecie i też nie kazali mi zrobić progesteronu, byłam wczoraj na wizycie. 5 tydzień i 5 dzień był wczoraj.
Na własną rękę nic bym sama nie robiła. Lekarze wiedzą co robią.... nadmiar pewnie szkodzi. Zaufaj lekarzom...
W jakim mieście w Salve jesteś?

5aa to wiadome najlepszy ….
Mi z 5 aa się nie udały 2 transfery 😩teraz 4Bb
Bo AA nic nie mówi czy on zdrowy. Niby jest korelacja ze 50% zarodków AA jest zdrowych. No, ale … to tylko 50%.
Ja miałam 5AA- syn, 4AA- nic, 2x4AA bliźniaki :-)
A są przypadki ze dopiero zarodki klasy C się transferują. Tak jedna z dziewcząt ma dwie córki. Takie niby brzydkie kaczątka a jednak dały rade. Można myśleć, ze to przypadek ale to były ostatnie najmniej rokujące zarodki:-) to tylko rokowania :-)

Ja jestem w Gamecie i też nie kazali mi zrobić progesteronu, byłam wczoraj na wizycie. 5 tydzień i 5 dzień był wczoraj.
Na własną rękę nic bym sama nie robiła. Lekarze wiedzą co robią.... nadmiar pewnie szkodzi. Zaufaj lekarzom...
W jakim mieście w Salve jesteś?
W Łodzi jestem … w poprzednich 2 transferach tez miałam niski , ale jakoś im to nie przeszkadzało …. Już sama nie wiem … ogólnie mam 645 mg dawkę .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry