reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja wiem, że dla nich to jest 15 procedura w tym tygodniu ale mogliby trochę empatii ;). Jak powiedzieli, że zadzwonią to niech dzwonią a nie trzymają mnie w napięciu :(.
Moze zadzwoń,
w piąta dobe dzwonił do mnie embriolog a do dziewczyny która ze mna miala punkcje - nie zadzwonili, wydzwaniała w szósta dobe od rana
Będziesz przynajmniej spokojna ☺️

Zadzwonią. Jeśli jednak nie to mimo wszystko tez bym jutro zadzwoniła się dowiedzieć 😀
Moze zadzwoń,
w piąta dobe dzwonił do mnie embriolog a do dziewczyny która ze mna miala punkcje - nie zadzwonili, wydzwaniała w szósta dobe od rana
Będziesz przynajmniej spokojna ☺️
Zadzwonię jutro jak nie zadzwonią. Ja miałam punkcję wczoraj więc rozumiem, że to wcześnie ale ile komórek się zapłodniło już wiedzą i mieli nas informować na bieżąco.

Moim Zdaniem ładna :-) tu masz klasyfikacje z UK ona jest hardcorowa bo w PL nie są odrzucane zarodki BC i CC w klinkach. Znaczy są transferowane, ale nie w każdej klinice.
Koleżanka ma syna z 2bc ma pół roku (wcześniej coś se ubzdurałam że było to 3bc ale ostatnio mnie poprawiła)
Kate, jeśli można spytać - planujecie transferować pozostałe maluszki? Pytam z ciekawości - sama obawiam się czy życie nie postawi mnie przed dylematem co zrobić z nadmiarowymi zarodkami, oddanie do adopcji jest dla mnie jakoś etycznie nie do zniesienia. ☹️ Innej opcji w PL nie ma. W życiu nie sądziłam, że będę głowic się nad takimi rzeczami. Mam już córkę, syn już ostatnia prosta i wyskakuje z brzuszka 🤰, a na nas czekają nadal dwie sniezynki ❄️❄️. Na dzień dzisiejszy myślimy o trójce dzieci.
U nas można oddać na cele medyczne.
My zapładnialiśmy 10 (pierwsza procedura) i zakładaliśmy, że po 3 dzieci resztę oddamy do adopcji🤦 ten teges
Jolka we mnie - 30tc
Zostały nam 2 mrozaki które mamy zamiar wykorzystać - oby chociaż jeden się przyjął.

Koleżanka ma syna z 2bc ma pół roku (wcześniej coś se ubzdurałam że było to 3bc ale ostatnio mnie poprawiła)

U nas można oddać na cele medyczne.
My zapładnialiśmy 10 (pierwsza procedura) i zakładaliśmy, że po 3 dzieci resztę oddamy do adopcji🤦 ten teges
Jolka we mnie - 30tc
Zostały nam 2 mrozaki które mamy zamiar wykorzystać - oby chociaż jeden się przyjął.
Te zarodki BC częściej się nie implantują, niż implantują. Częściej są poronione. No same problemy z nimi 🤣Ale rodzą się z nich dzieci.
Ja miałam transferowane 3BCx2 i 2BC, 2x3BB i nic… ale moje dzieci są z zarodków AA - 5AA, 4AA

Te zarodki BC częściej się nie implantują, niż implantują. Częściej są poronione. No same problemy z nimi 🤣Ale rodzą się z nich dzieci.
Ja miałam transferowane 3BCx2 i 2BC, 2x3BB i nic… ale moje dzieci są z zarodków AA - 5AA, 4AA
Ja w ciąży jestem z 5aa i zostały mi 2x 4aa.
Mi mało dotrwało do 5 doby za to wszystkie aa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry