Ja tez tak mam... Ale teraz nie Dopuszczam do siebie złych myśliNie dziękuję
Staram się myśleć pozytywnie, aczkolwiek należę do tych osób co jednak widzą wszystko w ciemnych barwach.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez tak mam... Ale teraz nie Dopuszczam do siebie złych myśliNie dziękuję
Staram się myśleć pozytywnie, aczkolwiek należę do tych osób co jednak widzą wszystko w ciemnych barwach.
Dokładnie, nam Pani embriolog powiedziała, że w pierwszej kolejności transferowane są te z 5 doby , dlatego je zbadaliśmy, fundusze nie pozwoliły na trzeciego z 6 doby, ale po niego wrócimy późniejPłci się nie wybiera. Niektóre kliniki jak widać przekazują informację o płci, ale jak jest więcej zarodków to wybierane i tak losowo (pewnie w ramach tej samej klasy). Wybieranie płci jest niedozwolone ale to co innego jak informacja jaka ta płeć jest.
A co tam widac na monitorku tak z ciekawości zapytam ?ja lezalam tylko tyle ile oni sprawdzali czy zarodek nie został gdzieś czyli jakieś 30sek, transfer udany
To fakt! Moja mama ma endometriozę, a ja nie.Nie masz tez pewnosci, ze na pewno odziedziczy... Twoja mama ma endometrioze?
Moja ciocia co ma endo to jej córka też nie ma. Moja mama nie ma, siostra tez a ja mam, ciocia cioci jako jedyna z sióstr. Wcale nie jest powiedziane, że moja córka by miała ale jednak prawdopodobieństwo jest znacznie większe niż u osoby, która w rodzinie endo nie ma. Po prostu wiem ile cierpienia wyrządza mi ta choroba i nie chciałabym widzieć aby moje dziecko krzyczało mamo wzywaj karetke albo mnie dobijTo fakt! Moja mama ma endometriozę, a ja nie.
Co było na wizycie :*?To fakt! Moja mama ma endometriozę, a ja nie.
Mnie też przestały bolec a teraz bolą znowu.Dziewczyny mam takie pytanie może głupie ale no …skoro wczoraj mnie cycki bolały i były twarde a dziś już nie , tzn ze progesteron spadł ?? Dziś 3dpt![]()
Tak, tak, już zbieram myśli :-) Bo to dłuższy referat ;-)Co było na wizycie :*?