lady_in_blue
Fanka BB :)
Ale nie bez powodu przy tak małej becie te testy trzeba robić rano z pierwszego moczuTeraz robiłam …ale test super czuły kurde
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale nie bez powodu przy tak małej becie te testy trzeba robić rano z pierwszego moczuTeraz robiłam …ale test super czuły kurde
Kochana! Ja jak byłam z moją 1 biochemiczną ciążą w szpitalu, że zaczyna sie poronienie to mi kazali tylko test zrobic (byl wieczór a ja już po milionie razy w wc) i test wyszedł totalnie negatywny, ci na mnie ze skrzywem i żebym sobie poszła bo to okres. W domu kolejny test i serio biel a dzien wczesniej i caly zreszta tydzien wczesniej z rana jeszcze ladne krechy. Pojechalam do innego szpitala, tam juz jak ludzie postąpili i zrobili bete i była 23! Więc popoludniowy test chocby czulosci 10 nie mial prawa wyjsc bo po prostu beta niska a mocz rozwodniony wiec sie nie martw.Teraz robiłam …ale test super czuły kurde
u mnie testy wychodziły lepiej w ciągu dnia niż rano. Bo ja mało pije i mam w ciągu dnia bardzo duże stężenie w moczu.A robiłaś teraz czy z samego rana? Jeśli nie z pierwszego moczu, to w ogóle nie ma co patrzeć na wynikPoza tym te testy różnie wychodzą, zwłaszcza przy małej becie.
Nie potrzebnie sobie człowiek dokłada stresuAle nie bez powodu przy tak małej becie te testy trzeba robić rano z pierwszego moczuaż tak czułe nie są, żeby się domyśleć czy jest coś na rzeczy
![]()
Ech A bo mialalm ten test i tak w chwili dorwalam i zrobiłamKochana! Ja jak byłam z moją 1 biochemiczną ciążą w szpitalu, że zaczyna sie poronienie to mi kazali tylko test zrobic (byl wieczór a ja już po milionie razy w wc) i test wyszedł totalnie negatywny, ci na mnie ze skrzywem i żebym sobie poszła bo to okres. W domu kolejny test i serio biel a dzien wczesniej i caly zreszta tydzien wczesniej z rana jeszcze ladne krechy. Pojechalam do innego szpitala, tam juz jak ludzie postąpili i zrobili bete i była 23! Więc popoludniowy test chocby czulosci 10 nie mial prawa wyjsc bo po prostu beta niska a mocz rozwodniony wiec sie nie martw.
Ja chyba tez nie wytrzymam i jutro zrobie bo bedzie 5dpt ale z porannego moczu...zakładając, że nie wstane w nocy więcej jak 1 raz.
No i to na pewno będzie pewniejszy wynik niż ten test zrobiony dzisiaj po południuEch A bo mialalm ten test i tak w chwili dorwalam i zrobiłamjuż się boje
w pon idę betę zrobić
Ja mialam bete ponad 200 a test o czulosci 10 nie wyszedlTeraz robiłam …ale test super czuły kurde
O kurde aż takie przekłamanie ??Ja mialam bete ponad 200 a test o czulosci 10 nie wyszedlnie martw sie na zapas
Jak widac nie sa idealneO kurde aż takie przekłamanie ??
Mam nadzieje ze tak w moim przypadku będzieJak widac nie sa idealne![]()