reklama

Kto po in vitro?

Rany dlaczego tak się dzieje!!! Już wolałbym mieć bete 0 jak ostatnio, naprawdę lepiej to zniosłam...

Milagros powiedz mi jeśli możesz czego mam się spodziewać jak odstawie leki? Dostane taki zwykły okres czy coś się będzie działo?

Zrob bete za 2 dni. Musisz sie upewnic bo lekarze nie zawsze maja racje i moze u ciebie tez tak bedzie. Wiem, ze wiele dziewczyn tu mialo niskie bety a ciaza byla. Wiem takze jak to interpretuja w invikcie. Przy tak wczesnej ciazy po 3-4 dniach sie dostaje okres.

Wiem na prawde jak sie czujesz bo ja tez tak mialam...

Ale moze co jeszcze podrosnie? Zycze ci tego z calego serca.

reklama
Melduję się oficjalnie po transferze jednej śniezynki:):) Bardzo łądnie się bąbelek rozmroził...transfer tez bez problemów..własnie wrocilismy do domku I teraz czekanie...13 maja testuję:):) Do środy jestem na zwolnieniu, potem wracam do pracy, bo mam zebranie w w firmie...poza tym wydaje mi się że 6 dni wylegiwania sie wystraczy....vco ma byc to będzie...Dostałam luteinę dopochwową...I biorę jeszcze duphaston...2 tab dziennie...zobacyzmy...m,am nadzieje ze tym razem smyk zdecyduje się zostać z mamusia:):)
Testować będę 13 maja...I to będzie 36dc...pierwszy raz taki cykl będę miała....a myslicie ze duphaston 2 razy dziennie wystarczy?? do tego luteina 3 razy dziennie dopochwowo...

Ikasiu, to teraz ze spokojem na luzie funkcjonuj. :tak:trzymam kciukole za Ciebie, Oletka, ja też jestem zdania że może coś z tego się wykluje, chociaż patrząc i czytając to forum od jakiegoś czasu, i widzac dziewczyn sytuacje, raczej byłabym sceptyczna, i nie nastawiała się tak bardzo :-( Sylwia, za Ciebie też mocniachne, uda się! I miałaś rację, ja dziewczyny w tym cyklu nie podejdę do crio :( popierdzieliłam leki, dostaję plamienie, więc transfer poniedziałkowy odwołany :no: podejdę w nast. cyklu. Asia, pewnie razem nam to wypadnie. Mam nadzieję że tym razem będzie ok... Pozdrawiam Kobietki :sorry2:

dagnes może to co powiem, okaże się okrutne, ale chyba tak lepiej. Pomyśl jakbyś nie dostała tego plamienia teraz i podeszła do crio, a parę dni po transferze dostałabyś krwawienia? Szanse na zagnieżdżenie byłyby wtedy równe zero. I obawiam się, że byś sobie wyrzucała swoją winę. Także może dobrze się stało.

Jeden cykl to nie wieczność - już w następnym odbierzesz swoje maleństwa. I już na pewno nie pomylisz leków :tak: i to będzie ten szczęśliwy transfer:tak:

Melduję się oficjalnie po transferze jednej śniezynki:):) Bardzo łądnie się bąbelek rozmroził...transfer tez bez problemów..własnie wrocilismy do domku I teraz czekanie...13 maja testuję:):) Do środy jestem na zwolnieniu, potem wracam do pracy, bo mam zebranie w w firmie...poza tym wydaje mi się że 6 dni wylegiwania sie wystraczy....vco ma byc to będzie...Dostałam luteinę dopochwową...I biorę jeszcze duphaston...2 tab dziennie...zobacyzmy...m,am nadzieje ze tym razem smyk zdecyduje się zostać z mamusia:):)
Testować będę 13 maja...I to będzie 36dc...pierwszy raz taki cykl będę miała....a myslicie ze duphaston 2 razy dziennie wystarczy?? do tego luteina 3 razy dziennie dopochwowo...

To od dzisiaj już jesteś w ciąży :-D. Maluszkowi na pewno się spodoba :tak:. Przyjmuj leki jak przepisał Ci dr, a w 6-7 dniu zbadaj sobie progesteron dla pewności ;-). Strzeżonego pan bóg strzyże :-D.

Hey....wracam po przerwie antykowej. Do 13 maja jestem jeszcze na cileście potem okres i w 2 dc memenopur 225 plus w 5 dc cetrotide 0,25. Pierwszy monitoring między 6-8 dc.
Boję się....ale będę walczyć do upadłego!

dagnes będzie i baardzo miło podchodzić z Tobą do crio...choć pewnie ja dużo później niż Ty ...już wierzę ,że czerwiec będzie szczęśliwy :-) to piękny miesiąc . Dostaniemy najpiękniejszy prezent na dzień dziecka ;-)choć z lekkim opóźnieniem:-)

reklama
Ikasia już trzymam kciuki :-) i za Sylwię też....gratuluję Wam dziewczyny wytrwałości ...jesteście wielkie:-)
drk więc u Ciebie też będzie czerwiec?
Mi nastrój się poprawił ....wciąż myślę o moim małym eskimosku :-)
oletka jak widzisz na przykładzie mamuśki Avocado beta nie musi być 100 w 10 dpt...pilnuj maluszka i myśl pozytywnie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry