Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nooo brzuszek wolny
Jak ja Cię doskonale rozumiem! Tyle czasu spędziłam na forum gratulując innym Dziewczynom. I z jednej strony oczywiście cieszyłam się ich szczęściem, ale z drugiej bolało, że mnie sie nie udaje. Dużo osób wpadało to na chwilę i zaraz ciąża. No ale jest jak jest. Pozostaje zaakceptować i sie nie poddawać. W końcu będzie dobrze, musi! Ja trzymam mocno za Ciebie kciuki :*@mArusia33 dziekuje kochana że pamietasz i pytasz
Na dniach wizyta w klinice i decydujemy co i jak .
Mój doktorek jest za cyklem naturalnym ewentualnie troszkę wspomaganym .
Mam mieszane uczucia …
Jak kiedyś byłam pewna swoich zarodków tak teraz moja wiara mocno kuleje …
Nie nastawiam się już na nic …
Co ma byc to będzie …
Oczywiście podczytuje forum … ale jeśli mam byc z wami fair nie potrafię tak szczerze szczerze cieszyć się waszym szczęściem… kiedy na twarzy i w sercu mam wyryty smutek …
Co jednak niezmienia faktu że życzę każdej jak najlepiej![]()
Dokladnie !Jak ja Cię doskonale rozumiem! Tyle czasu spędziłam na forum gratulując innym Dziewczynom. I z jednej strony oczywiście cieszyłam się ich szczęściem, ale z drugiej bolało, że mnie sie nie udaje. Dużo osób wpadało to na chwilę i zaraz ciąża. No ale jest jak jest. Pozostaje zaakceptować i sie nie poddawać. W końcu będzie dobrze, musi! Ja trzymam mocno za Ciebie kciuki :*
Oj to prawda. Pamiętam że każdy transfer miałam z kimś z forum ... I wiecie co ... Mi się nie udawało A tej drugiej osobie tak ... Ten ból, ta niesprawiedliwość była ogromnaJak ja Cię doskonale rozumiem! Tyle czasu spędziłam na forum gratulując innym Dziewczynom. I z jednej strony oczywiście cieszyłam się ich szczęściem, ale z drugiej bolało, że mnie sie nie udaje. Dużo osób wpadało to na chwilę i zaraz ciąża. No ale jest jak jest. Pozostaje zaakceptować i sie nie poddawać. W końcu będzie dobrze, musi! Ja trzymam mocno za Ciebie kciuki :*
Stęskniłaś się?A gdzie zginęła mi z oczu @Candys ?![]()
Dokładnie. Dlatego nie ma co wstydzić się swoich uczuć. Zazdrość to normalna sprawa. Czekamy na Ciebie! :*Dokladnie !
Dobrze wiedzieć ze nie jestem z tymi odczuciami sama
Tak czy siak prędzej czy później kazda z nas będzie po tej drugiej stronie barykady !!!
Dzieli nas tylko czas ...