reklama

Kto po in vitro?

reklama
Fusun gratulacje mamusi...trzymam kciuki...a przypomnij mi gdzei Ty sie leczysz?? bo lutinus,,,2 w cenie jednego pachnie mi invimedem??:)

Darii za Ciebei również traymam mocnoooo kciuki:):):)

No a ja odebralam wyniki bety...i piekna cyferka 393,5..;:):):) wiec suer rośnie...Panie z labo sie juz smieją ze powinnam zniżkę dostac za te wszystkie badania:P Juz jak po wyniki przychodzę to nawet nie muszę nazwiska czytac:P

Zastanawiam sie kiedy robić kolejna...czy w piatek czy dopiero w poniedzialek...we wtorek mam ndzieje ze już zobaczę coś na USG:):)

Jutro czeka mnie ciężki dzień....rozmowa z Szefowa:P

Buziulek, Fusun, Darii trzymam kciuki aby maluszki się zadomowiły w brzuszkach pięknie wgryzały no i później wysoką betkę generowały. Dużo odpoczywajcie, sporo leżakujcie może nawet warto czasem meliskę wypić na wyciszenie, bo po co się denerwować? Niech kruszynki maja spokój:) Trzymam &&&&&&&&

A ja po wczorajszej wizycie ok:) maluszek rośnie, już rusza nóżkami i rączkami. Takiego super uczucia życzę każdej z Was!

Ikasia, ale super betka:-) skoro beta ładnie przyrasta, to spokojnie możesz ja powtórzyć w poniedziałek.

Trzymam kciuki za Twoją jutrzejsza rozmowę z szefową. Nie daj się!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry