reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczyny,

Chciałam się Was zapytać, odnośnie poboru jajeczek i znieczulenia, czy po tym znieczuleniu to tego samego dnia wychodziłyście do domu? a podczas transferu to na znieczuleniu jakimś byłyście? przede mną pierwsze inv i dlatego pytam, a na ostatniej wizycie i tak by do mnie wszystko nie dotarło ;-)

reklama
Ewis podczas punkcji będziesz spała, jest to bardzo płytka narkoza, trwa ok.15 minut, później sobie odpoczywasz i po 2-3 godzinach idziesz do domu :-) natomiast transfer jest bez żadnego znieczulenia ponieważ nic kompletnie nie boli.

Masia wpadlam zeby Ci napisac ze bardzo Ci kibicuje! Napisz kochana jak tylko bedziesz miec wyniki &&&&& zacoiskam wszystkie 4 piąstki za ciebie i twoje maluchy&&&&&&&&&&&&

Masia, tak mi przykro. Przytulam z całych sił.
Ty wiesz, że najważniejszy jest plan działania. Pomaga zapomnieć o porażce i przybliża do Maleństwa.
Będzie dobrze. Już zaciskam kciuki za następny raz

reklama
kurczę, masia :-(....strasznie mi przykro, byłam pewna,że się uda, przytulam....Masz mrozaczka, prawda?jak ochłoniesz, przegadaj temat z dr M, może coś zmienicie przy następnym crio i to będzie to!ja tam wierzę w "mrozaczki ostatniej szansy", jak u mnie! będzie dobrze!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry