Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jeszcze kaszle trochę a antybiotyk skonczylam w środę, dzień przed miesiączka...A ja tak żeby było większe napięcie przed transferem mam zawalone gardło i niespodzianka poranna - zapalenie spojówek![]()
Ale od dnia pęknięcia od razu start tak? To nie dużo, ale w sumie powinno wystarczyć prawda? Pytanie czy można "przedobrzyć" (za dużo dać) z progesteronem..ciekawe co mój zapisze..Ja progesteron mam włączany drugi raz na cyklu naturalnym już po pęknięciu pęcherzyka. 150 podjęzykowo rano i 200 dopochwowo na noc.
Ja mialam zawsze zeszyt ze soba i zadawalam pytania i zapisywalam odpowiedziDziewczyny czy w czasie leczenia sugerowaliście lekarzowi jakiś sposób leczenia, tak się wspaniale złożyło, że w moim otoczeniu jest przypadek z identycznym amh jak ja po długotrwałym in vitro (chyba 6 punkcji) i mam wykaz leków, dawki itp. z protokołu, w którym się udało. Jak myślicie pokazać to lekarzowi czy ogólnie lekarze z waszego doświadczenia są sceptyczni co do sugerowania czegokolwiek. Pozdrawiam
Tak. W dniu pęknięcia już wieczorem mam brać. W poprzednim cyklu miałam takie dawki i prog mimo nieudanego transferu wynosił 30.Ale od dnia pęknięcia od razu start tak? To nie dużo, ale w sumie powinno wystarczyć prawda? Pytanie czy można "przedobrzyć" (za dużo dać) z progesteronem..ciekawe co mój zapisze..
Dziewczyny czy w czasie leczenia sugerowaliście lekarzowi jakiś sposób leczenia, tak się wspaniale złożyło, że w moim otoczeniu jest przypadek z identycznym amh jak ja po długotrwałym in vitro (chyba 6 punkcji) i mam wykaz leków, dawki itp. z protokołu, w którym się udało. Jak myślicie pokazać to lekarzowi czy ogólnie lekarze z waszego doświadczenia są sceptyczni co do sugerowania czegokolwiek. Pozdrawiam
Ja podobnie jestem z tych dyskutujących, analizujących i sugerujących. Nasza intuicja też nam dużo mowi...zaufanie powinno być, ale rozmowa i rzetelne odpowiedzi na zadawane pytania także.Ja mialam zawsze zeszyt ze soba i zadawalam pytania i zapisywalam odpowiedziserio
lekko nie mieli
Zbieralam info i pytalam czy to i to mozemy u nas zrobic. Bo przyczyna nie byla znana a zaden Dr sam nie szukal.
Np na ERA test uparlam sie ze chce i choc lekarz mowil ze nie widzi sensu to badanie musial zrobic. Wykluczylam jedna przyczyne (nic nie wyszlo ale nie mogl tego przewidziec). Wiec rozmawiac mozesz… pytac i oczekiwac odpowiedzi.
Ale to ze czyjs przypadek sie udal to wiesz ze nie musi u Was zadzialac. Jesli jednak chcialabys sprobowac to czemu mialabys go nie zapytac? Chyba ze go znasz i wiesz ze ma przerosniete ego i urazi go to smiertelnie i wyjdzie z gabinetu na Twojà sugestiei takich znam! Potrafili bezczelne teksty rzucac. Ale wiecej niz ta jedna wizyta u takiego dr nie bylam. Uwazam ze rozmowa i zaufanie do niego to podstawa. Masz sie czuc zaopiekowana i watpliwosci wyjasnione. A my walcząc czesto w bólu godzimy sie na byle jakie traktowanie…
Podsumowujackto pyta nie błądzi!
Hej, ja idę lekko stymulowanym cyklem i też pewnie dostanę na pęknięcie I zastanawiam.sie kiedy to wypadnie. Kiedyś przy takiej słabej stymulacji miałam pęcherzyki dwa 22 mm w dniu 11 i wtedy ovitrelle I czułam pęknięcie 1.5 dnia później 13dc. Teraz nie wiem jak pojdzie. Mam pytanie: Ty wczoraj miałaś ovitrelle tak? To pęknięcie pewnie jutro, jutro jeszcze lekarz Twoj będzie robił usg? I wtedy dopiero progesteron? A masz 5dniowa blastke? Czy może już od dziś bierzesz progesteron? Bo mój mówił że nawet w dzień ovitrelle moge zacząć progesteron...ale jakoś mam wątpliwości...jak Twoj mówi? Nie musisz brać 5 pełnych dni progesteronu przed transferem? I czy badasz progesteron w dzień ovitrelle żeby był poniżej 1? Przepraszam że tyle pytań ale mam wątpliwości, będę rozmawiać z moim q czwartek dopiero..w 8dcHej hej! Melduję się po wizycie. Jestem na cyklu naturalnym. Dzisiaj zastrzyk na pęknięcie i transfer w czwartek 7.12.
@Nelka85 będziemy razem czekać na wynikikto jeszcze z nami w tych okolicach?