Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
Asia słońce Ty moje. Nie ma co pocieszać, bo wreszcie muszę się pogodzić z rzeczywistością. Jestem trudnym przypadkiem, a pacjentem jeszcze gorszym ;-). Jakbym miała takiego pacjenta jakim jestem to bym go udusiła
.
Właśnie szukam coś na dzień matki...wpadła mi w oko pościel 3d. Fajna sprawa - lukam gdzie sprzedają - oooo fajnie tam pracuję. Czytam dalej, a to siostra cioteczna mojego męża
. Normalnie się uśmiałam, góra z górą się nie zejdzie.....a na portalu aukcyjnym rodzinę znajdziesz
.
Ikasia chyba jeszcze nie pogratulowałam Ci pięknego fotosa? Jak nie to bardzo bardzo się cieszę, że już widziałaś maluszka :-). Niech zdrowo rośnie i cieszy swoim widokiem mamusię.
. Właśnie szukam coś na dzień matki...wpadła mi w oko pościel 3d. Fajna sprawa - lukam gdzie sprzedają - oooo fajnie tam pracuję. Czytam dalej, a to siostra cioteczna mojego męża
. Normalnie się uśmiałam, góra z górą się nie zejdzie.....a na portalu aukcyjnym rodzinę znajdziesz
.Ikasia chyba jeszcze nie pogratulowałam Ci pięknego fotosa? Jak nie to bardzo bardzo się cieszę, że już widziałaś maluszka :-). Niech zdrowo rośnie i cieszy swoim widokiem mamusię.

Wymyślam jakieś głupoty tzn. co trzeba jeszcze zbadać, bo być może na coś poważnego jestem chora. Sylwia znasz na to jakieś dobre lekarstwo?