reklama

Kto po in vitro?

reklama
matko ja dopiero teraz się uspokoiłam ...łzy mi leciały jak potoki..:-) my naprawdę coś z psychiką mamy, ale chyba w tym dobrym kierunku.
Darii może to bliźniaki...wiem,że miałaś jeden zarodek ,ale jednojajowe są chyba możliwe :-D

Powiem Wam, że baaardzo bym chciała bliźniaki :-) Mój tata jest z bliźniaków, i ja zawsze chciałam bliźniaki. Upierałam się, żeby przy tym transferze żeby podali mi 2 zarodki, ale dr chociaż zawsze taka odważna i spontaniczna, nie chciała się zgodzić, mówiła, że za duże ryzyko i mam się cieszyć, że na 1 się zgadza :-)

darii - superasto!!! Gratuluję pięknego wyniku i cieszę się!!! :-):-):-)
Asia - wysłałam Ci wiadomość z namiarami

Dziewczyny, pisałyście niedawno, że poziom cukru może stanowić problem przy zagnieżdżaniu. Poradzicie mi jakie badania wykonać? Od czego generalnie zacząć?

Masia ja chociaż cukier miałam w normie, dostałam siofor, i kompletny zakaz jedzenia słodyczy, słodzenia, w ogóle używania cukru. Cukier ma bardzo duże znaczenie przy zagnieżdżeniu. A badanie właśnie jak Madzialenak napisała

reklama
Dziewczyny mam 4 dc i i miałam dziś 3 zastrzyk. Czy zrobić jeszcze gluzkozę i glukozę z obciążeniem jutro? A jak wyjdzie coś nie tak to ten siofor od kiedy się bierze?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry