reklama

Kto po in vitro?

IKasia daj mi znać jak dr Ci zmniejszy dawkę progesteronu :-) Bo ja się chyba nie pochwale mojej dr, że oprócz tego co mi dała to ja jeszcze 3x1 dupka biorę :tak:

reklama
Gizas moim zdaniem jak masz możliwość, żeby ktoś Ci przepisał, to zacznij brać. Ja na początku brałam Siofor 500 3x1tabl. Bierze się go dosłownie chwileczkę przed jedzeniem, a najlepiej w czasie jedzenia.
Tylko ten lek do póki organizm się nie przyzwyczai powoduje mdłości, biegunkę... Także przez pierwsze kilka dni tak możesz mieć. Nie ma zaleceń od kiedy można go brać, od dowolnego momentu można

Moja stymulację się dosyć długo przeciągnęła, ale jak byłam na pierwszej wizycie z wszytkimi wynikami to dr przepisała mi już leki, które biorę do teraz, tylko, że wtedy powiedziała, że możemy zacząć stymulację od tego cyklu, ale później zobaczyła tobiel naczyniową, no i ponad 3 miesiące się przeciągnęlo, zanim zniknęła. Dlatego wydaj mi się że mogłabyś zacząć brać

Ostatnia edycja:
Wyskoczę po skierowanie na badanie gluzkozy i gluzkozy z obciażeniem, przy okazji wezmę tSH bo nic innego chyba z tego co na NFZ już nie ma do zrobienia przed ivf:sorry2:jeżeli coś jest do posuńcie mi. poprosze o siofor od razu. Ale ja mam taką aptekę w mieście że wszystko bez recepty dostanę, duphaston, encorton pewnie siofor tez. Wiec jak któraś ma problem z dostanie leku moge pomóc:-)

reklama
stankob - bardzo mi przykro:(

darii - moje gratulacje!

wlasnie tak rozmyslam z tym cukrem, ja mam lekko podwyzszony a jestem kilka dni przed crio - wiec nie wiem czy jest sens robic ten transfer..wyslalam wyniki lekarce ale nic nie odpisala...no nic jutro mam wizyte to zobaczymy co mi powie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry