reklama

Kto po in vitro?

reklama
Stanko brak slów które mogą ukoić Twój ból i rozgoryczenie:zawstydzona/y:Jedyne co przychodzi do głowy to prośba żebyś się nie poddawała i dalej walczyła o swoje marzenie:sorry2:
Darii piękna beta:tak: gratuluję:tak:
Dziewczyny macie jeszcze jakieś sugestie co zbadac jutro, bo jak będę mnie kuć to moge zrobić za jednym zamachem wiecej badań. A na ta glukozę to oczywiście na czczo, a później drugie badanie po 1h tak? I mówiłście cos o swoim kubeczku i cytrynie, coś jeszcze wziąć?

Stankob kurcze strasznie mi przykro :-( wiem, że wszystko co byśmy nie powiedziały to i tak Twojego bólu nie zmniejszy! Mam nadzieję, że będziesz walczyła dalej!

Sylwia, nie wypowiadalam sie az do teraz, gdy przyeczytalam,ze chcesz sie zrzec zarodkow. Nie uwazasz,ze na te decyzje masz jeszcze czas??? W tej chwili jestes po niepowodzeniu, ktore zrujnowao Twoja psychike. POczekaj az odzyskasz wiare i stan psychiczny, ktory pozwoli Ci spojrzec na sytuacje z innej strony. Na taka decyzje przyjdzie jeszcze czas a moze w miedzyczasie a masz 2 lata jesli dobrze pamietam, kiedy to Twoja siostra moze przyjac Twoje zarodeczki, moze sie wiele zmienic. Byc moze beda jakies innowacyjne metody , ktore sprawia,ze bedziesz mogla zajsc w ciaze.Nie poddawaj sie!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry