reklama

Kto po in vitro?

reklama
lolaboga, jak sie terz rozszalalay

Na szczęście już testów nie mam, rano przed pracą na krew jadę. A co to za różnica czy ranny czy nie? I tak już przecież powinien wyjść:-( 11 dpt to późno...

ano jest roznica.... kurna, slucha sie no i nie dyskutuj:-D

lolitka, ją to chyba trzeba w łeb trzepnąć??, co??

i to porzadnie....a potem poprawic mlotkiem

Lolitka - ekspercie jak myślisz mogę się podmywać tantum rosa, albo jakimiś ziółkami?

Natka, a jaką masz temperaturę? Jak od kilku dni ma 37 - 37,2.

Mozesz... szalwia tez wchodzi w rachube. ladnie dziala odkazajaco
a tempki sie nie mierzy przy invitro bo kazda z nas bierze progestron a to on podbija sztucznie tempke. tenpka sie tylko mierzy przy normalnych starankach

ja już o nim słyszałam i nawet w TV widziałam, koleżanka u niego była i ma piękna córeczkę, ale fakt , kawałak drogi mam do niego:no:

Jest mądry, na wszystkim się zna, operuje, nie naciąga, nie każe badań u siebie robić, a do tego jest bardzo wesoły :-)

lolaboga, jak sie terz rozszalalay

ano jest roznica.... kurna, slucha sie no i nie dyskutuj:-D

i to porzadnie....a potem poprawic mlotkiem

Mozesz... szalwia tez wchodzi w rachube. ladnie dziala odkazajaco
a tempki sie nie mierzy przy invitro bo kazda z nas bierze progestron a to on podbija sztucznie tempke. tenpka sie tylko mierzy przy normalnych starankach

No tak:-), wiedziałam ,że od Ciebie mi się oberwie:-) A jak się okaże, że mam rację to mi flaszkę postawisz?:-) Chociaż ja to tylko winko.......ewentualnie rum z arbuzem, ale tylko zimny....:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jest mądry, na wszystkim się zna, operuje, nie naciąga, nie każe badań u siebie robić, a do tego jest bardzo wesoły :-)

ale powiedz kochana czy on robi invitro, bo ja myśle że tylkpo to mi zostało

No tak:-), wiedziałam ,że od Ciebie mi się oberwie:-) A jak się okaże, że mam rację to mi flaszkę postawisz?:-) Chociaż ja to tylko winko.......ewentualnie rum z arbuzem, ale tylko zimny....:-)

matko bosko rum z arbuzem a co sie z tym robi i jak?? musi byc fajne bo takie pokręcone smaki:-):-):-):-)

Nie, on robi stymulkę, ma umowę z Invimedem i na samym zabiegu tam byłam.Za leki płacisz u niego i to dużo mniej niż w Invimedzie, a reszta według cennika. Około 10 000 wydałam....

matko bosko rum z arbuzem a co sie z tym robi i jak?? musi byc fajne bo takie pokręcone smaki:-):-):-):-)

Wkładasz do mikserka kawałki arbuzika, bez pestek rzecz jasna, dolewasz kropelkę rumu i łyżeczkę od herabty cukru pudru i miksujesz:-) Arbuzika uprzednio proszę pokroić, oprawić z pesteczek i w woreczek do zamrażarki, może tam dłuuuugo leżeć. Pychota, mówię Ci:-)

Herbaty miało być:-) I nie, jeszcze nie piłam dzisiaj :-)

ja miałam długi protokół i też wyszła mnie w invimedzie w sumie nie całe 10 000 tysiaków

A widzisz, a ja myślałam, że w innej klinice....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry