reklama

Kto po in vitro?

reklama
po pierwsze dziękuję za życzonka i kciukasy:) Endometrium na razie malutkie - 5 mm w 8dc. We wtorek będzie decyzja czy robimy transfer czy nie w tym cyklu

yplocka - ja miałam badaną subpopulację limfocytów
Asia - dobrze dziewczyny prawią - zaufaj w tym wypadku lekarzowi

Przepraszam, że mnie tak mało ale mam straszny zapiernicz w pracy... Dziewczynki a w którym dniu cyklu miałyście transfer jak miałyście crio?

dziewczyny ale jakiej grubości endometrium powinno byćdo transferu żeby było "optymalne"

Sylwia - mogłabyś mi napisać zy brałaś jakieś środki uspokajające w okolicach transferu? Wiem, że razem pewnego czasu raczyłyśmy się hydroksyzynką. Ja się boję, że nie będę mogła sobie dać rady bez delikatnych wspomagaczy uspokajających:-(

A i jako żona czuję się jak nie żona tylko konto mi zbiedniało i ładna obrączka przybyła:-)

witajcie kobietki po przerwie dłuższej:)
Jeszcze nie ogarnęłam co tam u Was, ale postaram się jakoś nadrobić.
U mnie jak na razie bez zmian, tj. nie pochodziłam do procedury i zastanawiam się czy podchodzić kolejny raz, bo zrobiłam badanie AMH i wyszedł mi masakrycznie niski poziom z 0,4 spadło mi po roku procedur i stymulacji do poniżej 0,14 :-(
Jak myślicie? Czy to ma sens? Czy był ktoś tutaj z tak niskim AMH? ( mieć maluszka to moje marzenie, ale szczerze mówiąc nie chcę wyrzucać kasy w błoto, bo niedługo grozi mi utrata pracy)

Niestety dziewczyny nie widze tego dobrze,z taka poczatkowa beta bylam prawie pewna,ze sie udalo,nigdy nue dobilam takich wartosci,nigdy nie osiagala takiego przyrostu,takich wartosci i o dziwo jak wczesniej poranialam tak teeaz chodze z martwa ciaza. Czekam tylko na potwierdzenie i czeka mnie lyzeczkowaniw. Boze dlaczego? To juz dla mnie koniec!
Trzymajcie sie mocno. Trzymam za was kciuki. Molla

reklama
Molla utulam mocno
Zula u mnie to wychodzi równo w 14 dniu ,
tsh niestety nie spadła :( od jutra łykam podwojoną dawkę, i jesli tsh spadnie to 3 września pierwsza wizyta i równo za 2 tyg. transfer :) 16-17 września tranfer jeśli wszystko będzie ok.
ostatio przyśnił mi się moj pingwinek, widziałam jej twarz ( obstawiam że to dziewczynka) obudziłam się cała rozpalona i powiem Wam, że była taka śliczna w tym śnie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry