reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Oktavi, mój mąż cierpi na chorobę refleksową i sok pomarańczowy zarekomendował mu gastroenterolog.
Sok działa prawie tak dobrze, jak mleko i przynosi mu ukojenie.

reklama
Dzidzius, tak mi przykro. Nie wiem, co mam powiedzieć :-(
Bardzo mi przykro. Musisz być teraz dzielna i się trzymać. Na pewno mąż będzie dla Ciebie oparciem.
Ale pamiętaj, że ja również. Jestem całym sercem z Tobą. Buziaczki

Kochane moje bardzo wam dziękuję, za okazane wsparcie i współczucie. Wiem, że Wy mnie rozumiecie. Na razie odpocznę od tego wszystkiego, z resztą mój M. też to na swój sposób przeżył i chce odpocząć. Myślimy że może w grudniu wrócimy po mrożaczka. Ale zobaczymy, musimy zebrać pieniążki. Będę tu zaglądać i śledzić wasze starania i mam nadzieję, że sukcesy również. Mazenka trzymam mocno kciuki i nie mogę się doczekać, aż usłyszysz serduszko. Życzę Wam wszystkim wszystkiego najlepszego i jeszcze raz dziękuję, to dla mnie wiele znaczy.:tak:

Oktavi, jak to mówi moja mama "człowiek uczy sie całe życie, a i tak umiera głupi" :-)
Ja tak mam, że nie jestem książkowym przykładem... niczego. U mnie, to zawsze inaczej :tak:

Mazenka
Wiem że specjalnie tak robią dlatego pytam tu gdzie mogę i kogo mogę żeby być mądrzejsza od nich :-D
No ale już nie zdążę z tym AMH bo od dziś jestem w szpitalu na 3 dni więc lipa. No trudno pójdziemy na pierwsza wizytę dowiemy się co i jak i jakie mamy szanse. Będziemy mądrzejsi :-D i najwyżej pójdziemy jeszcze raz.

Dzidzius
Przykro mi. . . :’(

reklama
Do góry