Leia wspaniała wiadomość trzymam za maluszka &&&
ehh kurde taki okres grypowy nie wiem co poradzić widzę ze przetestowałaś wszystko czosnek mleko miód cytryna syrop z cebuli może herbatka z żurawiny
dużo zdrówka życzę ;-)
Hope a może ten słabiutki będzie miał ogromną chęć przetrwania i zostanie na całe 9 miesięcy tego Ci życzę! widzisz miałaś 3aa świetnego zarodka i się nie udało słyszałam dużo przypadków że słabsze dawały radę
Oktavi ałłł nigdy w życiu sama bym się nie ukuła mój mąż dawał rade a i jeszcze na początku zjobki dostawał jak mnie bolało teraz to wyspecjalizowany pielęgniarz nawet domięśniowe walił;-)
Kwiatuszek jak się masz Kochana?
Kiki jak tam nasza twardzielko się czujesz ???
ehh kurde taki okres grypowy nie wiem co poradzić widzę ze przetestowałaś wszystko czosnek mleko miód cytryna syrop z cebuli może herbatka z żurawiny
dużo zdrówka życzę ;-)Hope a może ten słabiutki będzie miał ogromną chęć przetrwania i zostanie na całe 9 miesięcy tego Ci życzę! widzisz miałaś 3aa świetnego zarodka i się nie udało słyszałam dużo przypadków że słabsze dawały radę

Oktavi ałłł nigdy w życiu sama bym się nie ukuła mój mąż dawał rade a i jeszcze na początku zjobki dostawał jak mnie bolało teraz to wyspecjalizowany pielęgniarz nawet domięśniowe walił;-)
Kwiatuszek jak się masz Kochana?
Kiki jak tam nasza twardzielko się czujesz ???
bo my tu jajko zniesiemy. Wyniki zazwyczaj są po 15 więc już chyba wiecie?
Nie wiem czy to dobrze czy zle... Zobaczymy.
Trzymam kciuki za Wszystkie staraczki i wysokie betki!