Witam

Dostałam dziś @, jutro pierwszy zastrzyk Gonal F 225, w poniedziałek mam wizytę i monitoring a na nim wiele pęcherzyków

Rozpoczynam kolejne podejście. Powiedzcie mi proszę czy fragim to to samo co fraxiparyna? Czy jest na coś innego?
Hope uparciuchu jeden:-)naprawdę masz cierpliwość. To już jutro siknij i nie trzymaj wszytskich w niepewności;-)M Cię nie goni do zrobienia bety? Mój to już by mnie wczoraj wysłał
Kasik masz takie niskie AMH jak ja więc nie spodziewaj się duzej ilości pęcherzyków

a jeśli rozpoczniesz 7-10 dc stymulację to ja nie wiem jak ona będzie wygladała

Ja rozpoczynam 3 stymulację a praktycznie 4 i zawsze mam krótki protokół i zawsze zaczynam 2 dc, mam tylko kontrolę przed @ czy nie ma torbieli.U mnie stymulacja trwała 10 dni. Jeśli jest mało zarodków to podają w drugiej lub 3 dobie a ewentulne które zostaną hodują do blastusi i mrożą.
Najlepsze co możesz zrobić to umówić się na 3 dc, wiem że Twój lekarz już przegapił kiedyś owu do IUI, żeby teraz nie przegapił kosztem Twoich pieniędzy na leki i Twojego stresu komórek które można dobrze wystymulować
Fusun nie jest to może duża liczba ale jeszcze nie ostateczna, może będzie więcej przy pobieraniu. Życzę żeby pomimo niskiej liczby były ładne zarodki. Mój M też ma bardzo słabe nasienie, brak ruchu A, morfologia tylko 2% a do tego liczba około 15 mln