reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny:-) LILIA - też kiedyś myślałam , żeby wybrać się do psychologa ale na przemyśleniach tylko zostało. Myślę , że najlepiej poszperać w internecie i wybrać psychologa związanego właśnie z leczeniem niepłodności. Może w klinice mają jakiś namiar. Dziękuję , że wpisałaś mnie do kalendarza :-) ////////////////// ZULA - Ja jeszcze z embriologiem nie rozmawiałam ale w sobotę poproszę o rozmowę. W sumie nie wiem co mam jej powiedzieć albo o co zapytać ale coś się wymyśli i niech wie , że ma się na nią oko:-) ////////////////// ALTERNATYWA - Witam , bardzo mi przykro z powodu Twoich niepowodzeń. Też jestem zdania , że najpierw powinnaś wykorzystać zamrożone komórki. Z reguły komórki gorzej znoszą rozmrożenie niż zarodki ale wystarczy choćby 1 dobry zarodek. Po co będziesz organizm obciążała teraz , nad nową stymulacją zastanowisz się w razie czego później. Powodzenia :-) ////////////////////ZUZIA2011 - no to trzymam kciuki za Twoje endo i powtarzam , że jak coś to mogę wysłać Ci jakieś leki :-) ///////////////// BLUESKYE - Kurcze kobieto Ty mi z nieba spadłaś. Właśnie zastanawiałam się nad adopcją zarodków bo 2 razy korzystałam z komórek dawczyni i niestety bez skutku. Mam jeszcze 2 zarodki ostatnie i nie wiem co zrobić dalej w razie czego. Też leczę się w Gyncentrum w Katowicach. Możesz mi powiedzieć jaki jest koszt adopcji zarodka? Pisałaś coś o 3tyś. czy to jest za 1 zarodek czy za wszystkie 4 które były zamrożone. Trzymam kciuki za Twoje maluszki:-) A jeszcze pytałaś o owulację , to jeżeli miałaś estrofem od 2 dc a myślę , że tak było to jest to sztuczny cykl i owulacji nie będzie więc nie przejmuj się tym :-)////////////////// GENNA - Znam te historie bardzo dobrze z własnego doświadczenia. Zawsze się znajdzie jakiś idiota z idiotycznym pytaniem lub tekstem , wkurzam się sama chociaż tłumaczę sobie żeby idiotami się nie przejmować ale to silniejsze ode mnie. I ja jestem taki człowiek , że potem przynajmniej przez 2 dni myślę o tym właśnie głupim wydarzeniu. Nie ma na to rady niestety. Pozdrawiam :-)

reklama
Ja tez trzymam kciuki za wynik... kiedy bedziesz miec wynik?

Szkoda ze moje przeczucia sie sprawdzaja,... a mogloby byc raz ze sie nie sprawdza.... nawet na uczelni mialam dobre albo zle przeczucia... he he to trzeba miec dar :D he he:-D nie no zartuje... tak samo mialam rok temu jak wyszlo wiedzialam ze wyszlo a potem ze cos nie dobrego sie dzieje i tak sie stalo.... czasem wolalabym nie myslec w ogole.... :happy:

Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim. Gdyby to od Was zależało to napewno by się udało. Niestety u mnie wyniki dopiero jutro. Panie mnie tą informacją zastrzeliły. Zawsze było w danym dniu... Poprosiłam, że na CITO chcę ale powiedziały, że może w takim razie będzie ok 19-20. Dzisiaj (przed delegacją nie miałam czasu żeby jeszcze gdzieś indziej jechać). Natomiast wstałam w tak płaczliwym nastroju i z takim okresowym bólem brzucha że ni ch... nie wierzę, że beta ma szansę być pozytywna...

Lilia - ja byłam w swoim życiu u dwóch psychologów (nie w sprawie niepłodności) ale nie byłam zadowolona...

reklama
mam dziś młyn w pracy :szok:

Almek dobrze trafiłaś witaj:tak: trzymaj się ;-)
Cros ja nie byłam zadowolona z invimedu w Gdańsku, ale mamy tu ciąże i dzieciaczki z tej kliniki każdy chwali tą w której się udaje a gani tą w której się nie udaje:-)ja w invimedzie miałam zapładnianych ok 35 komórek a nigdy nie miałam silnego zarodka przeniosłam się do invicty i z 6 komórek miałam 3 blastocysty!ale w ciąży nie jestem więc średni ze mnie przykład:-D
Alternatywa ja nie wiem co Ci doradzić to straszne, ale mi się będzie lepiej tzn finansowo opłacało zrobic kolejną stymulację niż rozmrażać komórki tak mi powiedzieli w klinice.
Lindi jak się czujesz? kiedy beta?te same pytania do Gizas:-)
Zuzia z lutką i z relanium możesz się uśmiechnąć do mnie w razie potrzeby:tak:jak co to pisz ale na priv!
Blue z całych sił zaciskam kciuki i się modlę za Was:tak:
Genna hehe też zawsze mówię, że wzięłam ślub z miłości do męża a nie do dziecka upierdliwcą:-D
Zula &&& żeby była wysoka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry