Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurcze ja nie wiem jak znależć siły na dalszą droge a wy tu z taką łatwością opowiadacie o swoich porażkach:--
-(
my w wawie w invimedzie, cos może wiecie na temat tej kliniki?? chetnie posłucham.
AGA a ty z invicty zadowolona jesteś?? czyli widze że mamy podobny problem NIEROZPOZNANOmnie szlak trafia, wolałabym wiedzieć co mi jest a tak wydaje się że powinno byc ok a tu czarna dupa
![]()
Kochana, nic nie wiem na temat tego leku. Ale z tego co piszesz to mi sie wydaje ze chce Cie troche naciagnac ta klinika. Toc po co tyle tych lekow. Normalnie sie podaje tylko progestron i tyle.
Lolitko dzisiaj zadzwoniłam do nich rano żeby się upewnić że ten Fleki...cos tam to mam brać przed ta punkcją jednak nie i biorę to co przed wcześniejszymi czyli doxyxyklinę, ale przy okazji sę dowiedziałam że Lutka będę brała z tym estrofemem niewiem może jutro lekarz mi coś wiecej powie , albo w poniedziałek przy podaniu głupieję już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale co zrobić musimy wierzyć tym doktorkom w to co robią bo co nam pozostaje:-(
Kochana, nic nie wiem na temat tego leku. Ale z tego co piszesz to mi sie wydaje ze chce Cie troche naciagnac ta klinika. Toc po co tyle tych lekow. Normalnie sie podaje tylko progestron i tyle.
Lolitko dzisiaj zadzwoniłam do nich rano żeby się upewnić że ten Fleki...cos tam to mam brać przed ta punkcją jednak nie i biorę to co przed wcześniejszymi czyli doxyxyklinę, ale przy okazji sę dowiedziałam że Lutka będę brała z tym estrofemem niewiem może jutro lekarz mi coś wiecej powie , albo w poniedziałek przy podaniu głupieję już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale co zrobić musimy wierzyć tym doktorkom w to co robią bo co nam pozostaje:-(
aga ja jak pamiętam to luteinę brałam po punkcjii do bety codziennie i doxycilinę również bo to na rozrzedzenie krwi, żebyś nie miała skrzepów