Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dorcia cóż nam też wczęśniej lekarz nam zrobił niewiele badań , no ale wskazaniem było do inseminacji a potem do IVF ta wrogość śluzu, tutaj zrobili nam wiecej badan bo i hormony i genetyka i cosik tak jeszcze ale wszystko wychodzi oki. A co do tej wrogości śluzu to u nas pobierał odemnie śluz przy inseminacji pierwszej i sprawdzał czy plemniki się że tak powiem przez niego przebijają;-)i niestety nie mój śluz jest silniejszy:-(ten lekarz nam już wiec tego nie robił, a z tych wielu badań które robiliśmy wychodzi że wszystko jest z nami oki i powinniśmy mieć dzidziunie wiec może teraz się uda.hejka, czyli podobnie z diagnozami u nas. ale ja nie wiem co to znaczy wrogość śluzu, czy to jakieś badania trzeba zrobić żeby to stwierdzić?? powiem wam, że mi nawet lekarz nie kazał robić badań hormonalnych. zrobiłam tylko drożność, monitorowanie i od razu wzięli mnie na invitro. nie wiem czy poprostu nie dałam się naciągnąć na kasea przed stymulką to jakie badania robią?? bo my nie mieliśmy za dużo, tylko takie podstawowe ale słysze, że niektórzy to robią genetyczne, nam nie kazali, sama nie wiem co mam o tym myśleć??
dziś 12 dpt, wczoraj miałam hcg=26, jutro idę na kolejne badania. Miałam pobranych 16 komórek, 13 się zapłodniło i wszystkie zostały zamrożone. 21.01 miałam transfer 1 zarodka,bo drugi nie przeżył. Co do kliniki mam wiele zastrzeżeń![]()