reklama

Kto po in vitro?

Siaga - wszystko będzie dobrze moc pozytywnych myśli przesyłam :). Znów zaczynam myśleć o dwóch zarodeczkach przy podejściu crio :).

Martaczi - betka bedzie dużaaaaa :). Ja w takim razie jutro wybieram się do swojego lekarza, by mnie obejrzał i może faktycznie w tym cyklu podejść... ehhh.. ciekawa jestem co powie.

Fasun - trzymam kciuki za usg, dwa bijące serduszka :).

Minni - trzymam kciuki za wyniki :).

reklama
Jo.M. - ranysiu, ale się cieszę :-) Pewnie blastuś już jest z Tobą. Odezwij się jak wrócisz. Już zaciskam kciuki na MEGA WYSOKĄ BETKĘ :tak:

Martaczi - Ty już się nie nie denerwuj, Twoja beta z każdym dniem rośnie, ponieważ jesteś w ciąży i już nic nie stanie na Twojej krętej drodze do szczęścia :tak:

Ostatnia edycja:
Olusia ja bym zwiększyła i zbadała w 7dpt wtedy zobaczyła jak wynik :tak:cykl sztuczny od 1dc estrofem 2x1 cycki bolały do 5dpt potem przestały i oczywiście myślałam że się nie udało chyba nie ma co sie doszukiwać objawów to za wcześnie! mnie teraz co chwilę boli brzuch jak na okres i mam takie mega skurcze biorę nospę:tak:
Lilia kiedy idzieś na usg juz sie nie moge doczekać wpierdzielasz te morele czy orzech i różne inne na ednd? czy coś pomieszałam to nie na endo tylko na komórki:-D nic sie nie stresuj proponuję esfrofem dowcipnie brać naprawdę!!!

Agitek śmigaj do lekarza co w styczniu pochwalisz się pięknym wynikiem

Fusun
a myślisz że zrobi mi usg w 13 dpt ??? coś tam może już być widać?

Martaczi czyli mam brac lutke 3x8? rano wzielam 6 tabl... czyli zwiekszylam o 2... a mnie w zasadzie w ogole nie pobolewa biust, moze jest odrobinke delikatniejszy.. ale to nie jest to co mialam po punkcji..... w ogole nie ma porownania.... i dlatego tak mysle ze praktycznie objawow nie mam... tak jak pisalam czasem mnie brzuch pobolewa jak na @ ale to troszke za wczesnie... dzis moj 2dpt i 16dc...

Jo.M. już na pewno jesteś w ciązy i twój blastuś cię nie opuści , trzeba w to wierzyć!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale się cieszę że jesteś już po :)
Fasun kciukasi za ugs i serducha:-)
Martaczi ty się uspokój bo na zawał zejdziesz, nie stresuj dzidzi, a betka będzie przeogromna :-)

Ostatnia edycja:
Ale dziewczyny szafujecie tą lutką:)

Jo.M - normalnie tak się cieszę i napewno musi się teraz udać. Zobacz jaki waleczny ten Twój blastuś:)
Fusun - kciuki zaciśnięte.
Lilia - ja też mam jakiś kiepski nastrój - moze to ta "przepiękna" pogoda:( aż się wystraszyłam wczoraj, że w jakąś depresję wpadam... Za jutrzejszą wizytę trzymam kciuki.

Ja byłam u swojego gina w piątek i dalej na jajniku coś mam - On nie wie czy to torbiel endometrialna... Mam nadzieję, że nic gorszego... Vissanne mi nie przepisał - jakiś wogóle wystrachany jest...

25: peti30 - wysoka beta
25: Minni27 - III weryfikacja
25: Niepokorna - wizyta - wszystkim Wam życzę powodzenia:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry