reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem dziewczynki :-) Bardzo Wam dziękuję za kciukasy , po prostu jesteście najlepsze:tak:

W domu byłam przed 12 ale dopiero teraz piszę bo drzemałam trochę. Powiem Wam szczerze , że relanium po prostu rewelacja.
Zero stresu takiego wewnętrznego spokój i jeszcze raz spokój.

A mam jeszcze dla Was niespodziankę , w końcu mam podane 2 zarodeczki , 1-blastuś i ten 2 nie był w stadium blastocysty jeszcze ale cały czas się dzielił dlatego podali mi go też. Po prostu mały leniuszek:-)

Martaczi - Betka super rośnie :-)

Olusia
- Ja dziś po transferze też wzięłam 6 tabletek luteiny , pojadę w 3 dpt i sprawdzę progesteron. A Ty jutro jedziesz na badanie? Dzwoniłaś do embriologa.

Zula - I dalej kiedy na kolejnej wizycie będziesz?

blueskaye - Bardzo mi przykro Kochana. Mam nadzieję , że się nie poddasz:-)

Jo.M. szkoda ze ja nie wzielam sobie wiecej lutki po transferze, dopiero dzis to zrobilam od rana... tak jutro chce isc na badania... zrobie progesteron i moze estradiol... bo bety nie ma co robic.... fajnie ze podali jednak 2 zarodki... musi sie udac !! trzymam kciuki.... zadzwonilam tam ale odebrala pani i mowila ze teraz jest zajeta, wiec stwierdzilam ze i tak jutro bede tam to podejde tam... i mam nadzieje porozmawiac z pania embriolog. Bedziesz teraz brala po 3x6 tabl? czy tylko dzis tak bierzesz?

Fusun, Jo.M. - cudowne wieści
To która mi odsprzeda relanium z ciążowymi fluidkami:)
Jo.M - ja szybko na wizytę się nie wybieram... wiem, że i tak się nie uda więc po co?
sorki za zaśmiecanie wątku ale moze Wy mi coś podpowiecie co zrobić:
Dzwonił do mnie kolega - jak się okazuje ich dziecko ma uczulenie na psa - non stop chodził zasmarkany i wyszło że na psa. Muszą się go pozbyć i nie mają co z nim zrobić. Piesek ma 7,5 roku i ma raka - nie wiadomo ile jeszcze pożyje - podobno na razie rak nie ma żadnych symptomów i nie rozrasta się. lekarz podobno powiedział, że może ją uśpić... Nie wiem co im doradzić:( Ja nie mogę go wziąć bo to jest taki kundel z bokserkiem (uroczy ale duży) a moje mieszkanie liczy 30m2 i mam kota jeszcze. Nie moge sobie wyobrazić żeby go uśpić jak może piesek by żył jeszcze z 2, 3 lata.... Macie może jakiś pomysł?

Fasun teraz oficjalne podwójne gratulacje mamuśka :-):-):-):-):-):-):-) mam nadzieje że spokojniejsza jesteś?
Jo.M. teraz kciukaski , za blastusia i za leniuszka, może da radę , ale fajniusio , więc od dzisiaj jesteś bliźniakowa mama :szok:

Jak to jest z bolem piersi po crio na sztucznym cyklu? i czy jajniki moga pobolewac? w sumie nie powiinny bo nie bylam stymulowala a co za tym idzie nie ma pecherzyka nie? czy to tylko moje odczucie? hmmm ciagnie mnie w podbrzuszu troszke dzis....

Martaczi a powiedz mi jak tyle lutki bierzesz to nie wyplywa tobie to? sorki ze tak sie pytam....

Ostatnia edycja:
reklama
Olusia
Jezeli pobolewaja cie piersi, to wynik luteiny ktora bierzesz, tak samo z bolami podbrzusza. Obojetnie czy masz wlasne hormony czy masz hormonoterapie zastepcza....
Oczywiscie zycze ci z calego serca, zeby to rowniez oznaczalo ze tam sie cos dzieje, ze macica reaguje na implantacje, a bol piersi tylko wtoruje calej sytuacji. Badz dobrej mysli.

CM

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry