Niepokorna
Fanka BB :)
Bziumelka - ja lecze sie w Invimed Wroclaw...bede miala podane dwa zarodki...licze na blizniaki 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej dziewczyny
Przepraszam ze sie wtrace ale gdzies widzialam sugestie zeby Hope wziela podwojna dawke leku nastepnym razem. Blad! Nie wolno tego robic.
Zwroccie uwage ze kazde lekarstwo na swojej ulotce ma informacje na temat co zrobic z zapomniana dawka. W wiekszosci przypadkow, rowniez Euthyrox, mowi sie ze jak zorientujesz sie ze zapomnialas dawki, nalezy ja wziac niezwlocznie. Jezeli natomiast zorientowalas sie o zapomnianej dawce bardzo pozno, blisko nastepnej pory brania leku, nalezy zaczekac i wziac normalna dawke leku o przewidzianej porze ale nie wolno podwajac dawki.
Rozregulowanie dawki, szczegolnie w przypadku gruczolow hormonalnych, sprzyja problemom w ich funkcjonowaniu.
To takie tam male 5gr z mojej strony.....CM

. Także dziewczyny ja nie mogę jutro ani w sobotę a potem kiedy tylko chcecie.