Ale z Was pisarki dziewczyny:-)
Ann.k1 - Powiem Ci tak progesteron to na 100% bym zwiększyła , tsh - 2,5 też powinno być niższe ale po transferze może podskoczyć więc nie ma stresu , prolaktyna dość wysoka ale czy zwiększyć dawkę tego leku to Ci nie powiem. Radziłabym Ci zadzwonić do lekarza i dopytać o euthyrox i bromergon.
Madzia i Piotr - Trzymam zatem kciuki za Twoją 2
Kiki - Ja też mogę i jeszcze w tym roku się spotkać. W sumie to może w styczniu ruszymy wszystkie z procedurami znowu i nie będzie jak się napić

. Także dziewczyny ja nie mogę jutro ani w sobotę a potem kiedy tylko chcecie.
Olusia - Wiem, że nie tylko progesteron jest najważniejszy ale czego się już przyczepić to nie wiem. Miałyśmy dobre endo , wyniki i super blastusie AA a mimo to nie wyszło także zastanawiam się już o co chodzi.
mi mi - Powiem Ci , że im człowiek bardziej zastanawia się co może być nie tak tym bardziej głupi jest. Ja też tak mam że nigdy zagnieżdżenia nawet nie było i nie wiem o co chodzi dlatego zastanawiałam się nad tym progesteronem no ale faktycznie Ty miałaś wysoki i też nici. Bądź tu mądry:-)
almek - Witam Cię . Powiem Ci że doznałam lekkiego szoku jak odczytałam Twojego posta na temat PGD. No kurcze to jest normalnie aż nienormalne. Mam nadzieję , że ten ostatni blastuś jednak zakiełkuje u Ciebie.
U mnie w klinice można wziąć 4 , 6 lub 8 komórek . Nie pamiętam jaki dokładnie jest koszt ale ja za 8 płaciłam 12 tys. Ja trafiłam chyba na bardzo dobrą dawczynię bo z 8 komórek miałam 8 zarodków zamrożonych w 3 dobie i były 6xAA i 2xAB . Także bardzo ładne. Z rozmrażaniem też nie było żadnych kłopotów. 2 ostatnie zarodki postanowiłam dohodować do 5 doby i z tego miałam 1 super blastusia AA i drugi trochę słabszy zarodek tzn, trochę wolniejszy ale dzielił się ciągle więc mi go też podali. No niestety jak widzisz w opisie żaden zarodek się nie zagnieździł no i dlatego zastanowić się muszę co dalej zrobić.
Niepokorna - Trzymam kciuki za Twoje komóreczki.
33ewcia - Widzę , że będziesz miała super prezent pod choinkę.:-)
basidrak - Nie wiem czy ja się już pytałam ale gdzie się leczysz. Nie rozumiem tego Twojego lekarza. Mówi że z bety wynika , że zarodek się nie zagnieździł a z testu się ucieszył. On chyba nie wie , że beta powyżej 5 wskazuje ciążę dlatego nie rozumiem nic już z tego.Dziwne to jakieś. W każdym razie , uważaj na siebie i oszczędzaj się w pracy skoro musisz pracować. Trzymam kciuki za Twoją fasolkę,