Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przepraszam, że tak Cię wypytuję, ale to moje pierwsze podejście, w ogóle zielona jestem w tym temacie.MMM.jak dostaniesz w sobote wieczorem,to pierwszy dc masz dopiero w sobote,a jak dostaniesz do 18.00 to oni jeszcze sa i w oiatek do nich dzwonisz
możesz mi jeszcze napisać ile dni może trwać stymulacja? Dr mówił, że może uda się zdobić punkcję w wigilię ale to nie za szybko jeśli zacznę stymulację 14 (w sobotę), w sumie dr podejrzewa u mnie PCOS a na usg w piątek miałam 10 pęcherzyków i mówił, że przy policyctycznych jajnikach powinnam się ładnie stymulować.... sama nie wiem.. przeraża mnie to tempoMMMM nie ma sprawypo to pisze,i tam chodzilo,w piatek wieczorem jak dostaniesz to 1dc.masz w sobote,a nie sobota w sobote
cos mi sie w glowie przestawilo
![]()
Może dr zwiększy dawkę progesteronu? kciuki zaciśnięte&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Dziewczyny bardzo wam dziękuję. Esiek nie stresuj się, brak objawów czasem to dobry znak. Ja też nie mam nawet cienia objawów choć beta pozytywna. Właśnie odebrałam wyniki (10dpt): beta 37,8 Progesteron 15,91 - strasznie niskiWędruję do lekarza zobaczymy co powie. Trzymajcie kciuki.
AAAAA i jeszcze jedno pytanie: myślisz, że to możliwe, żebym dostała L4 na stymulację?