reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

MMMM usg jest wykonywane normalnie podczas @. Musi obejrzec jajniki dokladnie zanim rozpocznie stymulacje. To usg dopochwowe

reklama
Witajcie dziewczynki! Serdecznie was pozdrawiam.
Proszę poradźcie mi co robić, bo zrobiłam dzisiaj badania 6 dpt 3-dniowego zarodka i wyniki takie
progesteron 24,26
estradiol 181
beta 1,84
nadmieniam ze biorę luteina 4x1 |100mg|
i co teraz zwiększyć dawkę ale o ile? Będę wdzięczna za okazanie mi pomocy
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

MMMM masz racje,ale coz zrobic. Mnie badali jyz lacznie z iui z 15 razy podczas& tak,ze ja to nogi do gory i niech "grzebie" ale rzeczywiscie dyskomfort jest,szczegolnie gdy bardzo "leci po nogacg" ;)

MMMM masz racje,ale coz zrobic. Mnie badali jyz lacznie z iui z 15 razy podczas& tak,ze ja to nogi do gory i niech "grzebie" ale rzeczywiscie dyskomfort jest,szczegolnie gdy bardzo "leci po nogacg" ;)
a nie orientujesz się czy w Gamecie pracują w soboty? z moich obliczeń wynika, że @ powinnam mieć w sobotę.

KARI75 progesteron masz piekny,ja teraz nie badalam,ale przy wczesniejszych transferach mialam podobny,gdy zalapalam(zaciazylam),choc ja biore luteine 4 razy i duphaston 3 razy,mimo,ze mialam piekny progesteron zawsze. Widze,ze teraz sama luteine daje. Wg.mnie jest ok.,choc nawet gdybys dorzucila progesteron,to napewno nie zaszkodzisz

MMMM pracuja w soboty,ja nawet mialam hsg w sobote i z 2 iui,ale wczesniej trzeba zadzwonic,bo w soboty raczej nie odbieraja telefonow

reklama
Do góry