reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Moja klinika tez nie robi weryfikacji... sama sobie robilam progesteron w 6dpt i zwiekszylam branie lekow oraz w 10dpt.... Po IUI i transferach lezalam ok 30 min.... odnosnie brania lekow bralam 3x4 lutki dopochwowej a potem bralam juz po 3x8 i reszte lekow ktore mialam zalecone...
Niepokorna
Fanka BB :)
Moja klinika tez nie robi weryfikacji... sama sobie robilam progesteron w 6dpt i zwiekszylam branie lekow oraz w 10dpt.... Po IUI i transferach lezalam ok 30 min.... odnosnie brania lekow bralam 3x4 lutki dopochwowej a potem bralam juz po 3x8 i reszte lekow ktore mialam zalecone...
Olusia to na jakim poziomie powinien byc progesteron??
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Niepokorna przy moim pierwszym podejsciu co pierw mialam bete ponizej 2 a potem troche podskoczyla to progesteron mialam 30ng/ml robilam wtedy tylko ten jeden raz, ale to byl tez cykl stymulowany, potem mialam crio wiec cykl sztuczny i mialam pierw 18,21 a potem 21... niby sie mowi ze jak jest duzy poziom progesteronu to latwiej na zagniezdzenie i ciaza lepiej sie rozwija, no ale jak jest mniej go troche to tez nie wyklucza to ciazy....
Lilia♥ tez dla mnie to dziwne ze nie wszystkie kliniki maja weryfikacje... no ale co zrobimy... trzeba na wlasna reke sobie zbadac....
Lilia♥ tez dla mnie to dziwne ze nie wszystkie kliniki maja weryfikacje... no ale co zrobimy... trzeba na wlasna reke sobie zbadac....
Zuzia2011
Lilia - ja jakos staram sie czyms zajac - nie pisze za bardzo bo pozniej sie doluje - w Polsce mozecie brac te wszystkie wspomagacze, dodawac luteine, robic weryfikacje i leciec na bete kiedy chcecie - ja niestety musze liczyc na to co los przyniesie... mam tylko ten duphaston 3x1 tabletce ktory jeszcze sama sobie zalatwilam. Nie mialam zadnych usg przed transferem ani teraz, nie wiem co tam w srodku sie dzieje, nie wiem jakie endo bylo,,, na bete kazali mi przyjechac dopiero po 14 dniach a to przeciez bedzie 16-17 dni po owulce wiec jesli dostane wczesniej okres to na bete nie bede miala juz przyjezdzac... smutno mi ze tak to tu wszystko olewaja a jeszcze smutniej ze tak bardzo zmniejszaja moje szanse....
Infinity - u nas tez nie ma lezenia po transferze, praktycznie wstajesz z fotela kaza sie ubrac i idziesz do domu... ale dla pocieszenia powiem ci ze mam kumpele ktora tak wlasnie miala jeszcze zamiast jechac do domu to po zakupy jeszcze wjechala i dzis tuli sliczna dziewczynke...
Infinity - u nas tez nie ma lezenia po transferze, praktycznie wstajesz z fotela kaza sie ubrac i idziesz do domu... ale dla pocieszenia powiem ci ze mam kumpele ktora tak wlasnie miala jeszcze zamiast jechac do domu to po zakupy jeszcze wjechala i dzis tuli sliczna dziewczynke...
Zuzia - zawsze mi się wydawało, że to PL jest zacofana, a wygląda na to, że nie w każdej dziedzinie :-) Aż mi się głupio zrobiło, że tak marudzę, bo trzeba przyznać, że jeżeli chodzi o in vitro to w PL rzeczywiście nie jest źle. Co prawda, ja bym ten cały proces in vitro jeszcze ulepszyła, ale nie można mieć wszystkiego.
Trzymam kciuki za Twoje maluchy
Lece na zakupy, dotlenię trochę moje maluchy. Lampki na choince mi się zepsuły
Trzymam kciuki za Twoje maluchy

Lece na zakupy, dotlenię trochę moje maluchy. Lampki na choince mi się zepsuły

reklama
Niepokorna
Zuzia2011- moim skromnym zdaniem to teraz wszystkie liczymy co nam los przyniesie.... wiec zaspiewalabym Ci piosenke "nie jestes sama,nie jestes sama..." 
Ze mna nie wiem co sie dzieje,drugi orgazm nocny po transferze haha chyba przez te hormony...jak maluchy je przetrzymaja to ja nie wiem
Ze mna nie wiem co sie dzieje,drugi orgazm nocny po transferze haha chyba przez te hormony...jak maluchy je przetrzymaja to ja nie wiem
Podziel się: