reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kochane moje życzę wam pięknych, spokojnych i radosnych Świąt spędzonych w gronie najbliższych. Niech te Święta będą okazją do takiego zwykłego, a jednocześnie najpiękniejszego pobycia ze sobą, nacieszenia się swoją obecnością i oderwania- choć na chwilę, od pędu codziennego życia. Wszystkim testującym po świętach życzę wysokich i pięknych betek, mamusiom noszącym drugie serduszko w sobie lekkiego ciążowania i cudownych chwil na sali porodowej (już po tych partych :tak:z małym cudem przy piersi <3), a wszystkim oczekującym i stymulującym się aby ten czas do testu i dwóch kresek zleciał szybciutko :**** Wesołych i magicznych Świąt :-)

reklama
Keki nie wiem czy się zdecydowałaś testować dzisiaj ale jak tak to kciuki zaciśnięte .
siaga wspaniałych rytmicznych dźwięków ci życzę dzisiaj:)
octavi mam nadzieje ze histero pójdzie bezproblemowo i szybciutko powrocisz do świątecznego klimatu.
alternatywa czasami się spotykamy z takimi przeciwnościami losu ze trzeba czekać i koniec . Ja czekałam 9mc na crio.

a ja się przed chwila dowiedziałam z tv ze nad uk wkroczyły wichry i moge miec problem z wylotem!!! Mam nadzieje ze zjem jutro kolacje w gronie rodziny a nie na lotnisku! A przecież z lotniska do domu tez mam jakieś 4hjazdy:(

keki - czekamy zatem z niecierpliwością i kciuki zaciśnięte mam cały czas

Gdybym nie zdążyła wpaść tu przed Świętami ...

Życzę każdej z Was aby Wasze marzenie się spełniło, pisze marzenie bo każda z nas ma tylko jedno .... Wierzę, że każda walka musi być wynagrodzona i że dopóki walczysz dopóty jesteś zwycięzcą.
Wiele z Was pisze, że nie ma już sił, że macie ochotę się poddać - dziewczyny nie wolno tak, ja walczyłam 6 lat - sześć długich lat i niejednokrotnie miałam tak dość, że myślałam, że się nie podniosę a po tych 6 latach przyszedł cud ... I już teraz tych 6 lat nie pamiętam w ogóle! I myślę, sobie co by było gdybym poddała sie trzy, dwa lata temu? Nie poddawajcie się nigdy !
Podsumowując - niech te Święta będą radosne i Wasze ostatnie tylko w dwójkę :)

Błagam, nie strasz... Ja i tak długo czekałam z podejściem do ivf... I nie wiem czy jak coś wypadnie po drodze, do dotrzymam do drugiego podejścia. Nie mam na to siły...

Jeżeli Cię przestraszyłam to przepraszam Cię bardzo :-( nie miałam takiego zamiaru. Chciałam Ci tylko uświadomić, że jeżeli chodzi o in vitro to przy tej całej procedurze musisz się nauczyć cierpliwości. Nie zawsze jest tak, że jak coś ustalisz z dr to plan będzie zrealizowany w 100%. Czasem coś wypada po drodze i trzeba transfer lub stymulację przesunąć czego Ci oczywiście nie życzę.

Życzę Ci dużo cierpliwości, wytrwałości i siły, ponieważ to jest najważniejsze w tej całej procedurze. Powodzenia.

Jogo - z całych sił zaciskam kciuki, abyś spokojnie wyleciała na święta do ukochanej rodziny. Powodzenia :tak:

Esiek - ​dziękuję, aż mi się łezka w oku zakręciła.

keki84 to trzymam mocno kciuki ... musi sie udac.... :-D

Kochani nie wiem czy tu wpadne jeszcze przed jutrem wiec życzę wszystkim z nas - ZDROWYCH I POGODNYCH SWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, DUŻO ZDROWIA, MIŁOŚCI, CZUŁOŚCI, SPOKOJU, SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN TYCH MAŁYCH I TYCH DUŻYCH, WSZYSTKIEGO DOBREGO...

Dla dziewczyn ktore sie stymuluja i ktore oczekuja wysokiej bety trzymam mocno kciuki !! :-D

reklama
Do góry