reklama
kasik36
Fanka BB :)
Keki bardzo mi przykro kochana, nie wiem co powiedzieć ale chyba obojętnie co powiem a raczej napiszę będzie bez sensu więc tulę Cię mocno wirtualnie bo tylko tyle mogę :-(
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
_Infinity_
keki84 :-( ... to Twój 8dpt i miałaś blastusia? Beta niska czy totalne 0?
Przepraszam że tak dopytuje ale szukam iskierki nadziei ...
Przepraszam że tak dopytuje ale szukam iskierki nadziei ...
alternatywa
Lilia, nie panikuj jeszcze. Zwiększ luteinę, zrelaksuj się, poleguj. I nie myśl czarno. Wiem, że łatwo się mówi. Ale wiesz, że progesteron jest troszkę za niski i możesz coś z tym zrobić. Ja nie badałam progesteronu, bo nikt mi nie mówił, że powinnam. Tak jak dziewczyny piszą - luteina nie zaszkodzi.
Bądź dobrej myśli!!!!!! Ja jestem
keki, a jaka konkretnie beta wyszła? Może troszkę za wcześnie zrobiłaś?
Bądź dobrej myśli!!!!!! Ja jestem
keki, a jaka konkretnie beta wyszła? Może troszkę za wcześnie zrobiłaś?
keki84
Infinity, nie ma już nadziei, 8dpt, 5-dniowy zarodek, beta <1,2 mIU/ml
_Infinity_
Dziewczyny, z tą Luteina to wiem że ile kobiet/lekarzy tyle zdań ale ja też sama podjęłam właśnie decyzję żeby brać więcej niż lekarz zalecił (zalecił 3x4 + 1x3 Duphastonu) - ja biorę dodatkowe 3x2 Luteiny pod język ... mamy tyle powodów do zmartwień i niepokojów że może warto przynajmniej tym jednym się nie przejmować .... oczywiście taka mądra jestem bo miałam zapasy - jak teraz nie wyjdzie to nie wiem co wymyślę kolejnym razem 
Keki84 :-( ściskam, nie piszę że wiem co czujesz bo IVF to zdecydowanie większy wysiłek i nadzieje niż IUI które ja przebyłam ... przykro mi ...

Keki84 :-( ściskam, nie piszę że wiem co czujesz bo IVF to zdecydowanie większy wysiłek i nadzieje niż IUI które ja przebyłam ... przykro mi ...
reklama
dagnes78
witajcie Dziewczyny, niektóre mnie pamiętają, niektóre nie, dlatego przywitam się i na początek powiem kiki przykro mi
życie to jedna wielka porażka... Ja dziś 4 dpt, wiem że niektóre z Was są na tym samym etapie co ja ;-) ponieważ troszkę tu podczytuje, ale nie za dużo, bo poprzednie 3 podejscia okazały się klapą, a ja przesądna jestem, i czasem jak sobie ubzduram ze coś przynosi mi pecha to tak jest
U mnie podano ostatniego 5 dniowego blastka, wierzę po cichu że to będzie ten szczęsciarz który w końcu z nami zostanie...choć nie nastawiam sie na sukces. Dziewczyny po transferze, czy odczuwacie jakieś szczególne objawy? coś się zmienia w Waszym ciele? ja wiem że to wczesnie, ale czasem człowiek szuka czegokolwiek żeby dać wiarę..... Pozdrawiam :-)

Podziel się: