• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Keki bardzo mi przykro kochana, nie wiem co powiedzieć ale chyba obojętnie co powiem a raczej napiszę będzie bez sensu więc tulę Cię mocno wirtualnie bo tylko tyle mogę :-(

Lilia, nie panikuj jeszcze. Zwiększ luteinę, zrelaksuj się, poleguj. I nie myśl czarno. Wiem, że łatwo się mówi. Ale wiesz, że progesteron jest troszkę za niski i możesz coś z tym zrobić. Ja nie badałam progesteronu, bo nikt mi nie mówił, że powinnam. Tak jak dziewczyny piszą - luteina nie zaszkodzi.
Bądź dobrej myśli!!!!!! Ja jestem :)
keki, a jaka konkretnie beta wyszła? Może troszkę za wcześnie zrobiłaś?

Dziewczyny, z tą Luteina to wiem że ile kobiet/lekarzy tyle zdań ale ja też sama podjęłam właśnie decyzję żeby brać więcej niż lekarz zalecił (zalecił 3x4 + 1x3 Duphastonu) - ja biorę dodatkowe 3x2 Luteiny pod język ... mamy tyle powodów do zmartwień i niepokojów że może warto przynajmniej tym jednym się nie przejmować .... oczywiście taka mądra jestem bo miałam zapasy - jak teraz nie wyjdzie to nie wiem co wymyślę kolejnym razem :dry:

Keki84 :-( ściskam, nie piszę że wiem co czujesz bo IVF to zdecydowanie większy wysiłek i nadzieje niż IUI które ja przebyłam ... przykro mi ...

reklama
witajcie Dziewczyny, niektóre mnie pamiętają, niektóre nie, dlatego przywitam się i na początek powiem kiki przykro mi :( życie to jedna wielka porażka... Ja dziś 4 dpt, wiem że niektóre z Was są na tym samym etapie co ja ;-) ponieważ troszkę tu podczytuje, ale nie za dużo, bo poprzednie 3 podejscia okazały się klapą, a ja przesądna jestem, i czasem jak sobie ubzduram ze coś przynosi mi pecha to tak jest :baffled: U mnie podano ostatniego 5 dniowego blastka, wierzę po cichu że to będzie ten szczęsciarz który w końcu z nami zostanie...choć nie nastawiam sie na sukces. Dziewczyny po transferze, czy odczuwacie jakieś szczególne objawy? coś się zmienia w Waszym ciele? ja wiem że to wczesnie, ale czasem człowiek szuka czegokolwiek żeby dać wiarę..... Pozdrawiam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry