Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ewelina - trzymam kciuki )) musi sie udać !! matylda - ty juz blisko rozwiazania może walentynki okażą się tym szczęśliwym dla was dniem kiedy będziecie mogli zobczyć swoje maleństwo ))) Szczęśliwego rozwiązania !! aga hope - już masz córcię ? ale super )))))
Ewelina125 diphereline podawana jest domięśniowo w dupkę. Ja ją dostałam w 21 dc na wyciszenie i cały dzień nie mogłam usiedzieć, tak mnie bolało A czemu pytasz? Po transferze też się ją podaje ?
Witam, dziewczyny!
Nie pisałam przez ostatnie 2 tygodnie, ale teraz mam potrzebę. Moje szczęście trwało krótko. Jeżeli pamiętacie, to 29.12.2010 pisałam o dwóch udanych testach Bhcg. Miałam iść na USG 10 stycznia, ale 7 stycznia dostałam obfitego krwawienia, a 10 stycznia USG nic nie wykazało. Koniec przygody!:-(
Moja znajoma zaczęła przygotowania do IVF i lekarz jej kazał zrobić zastrzyk z dipherki na wyciszenie (leczy się w Białym a jest z Wawy) i nie wiedziałyśmy jak ten zastrzyk zrobić. Bo ja juz zapomniałam. Dzięki Kochana Po transferze jej nie dają
xamer okrutnie mi przykro wiem co czujesz...
Ewelinka w takim razie trzymam kciuki za koleżankę (leczy się w Bocianie czy Artemidzie?) i kciuki jeszcze większe za Twoje trojaczki
Aha, ten zastrzyk róbcie powoli, bo jest gęsty i czuć jak "wchodzi"
hej dziewczynki witam po dłuższej przerwie. Oczywiście mam do Was pytanko. Jak pamiętacie że w tym miesiącu kolejny raz przygotowuję się do criotransferu.Dziś jest mój 11 dc, wcześniej miałam leki na stymulację owulki tj. clo od 2-6 dc i progyunove od 9-12 dc. Śluz teoretycznie powinien mi się pojawić ok 11 lub 12 dc , ja go niestety nie widzę. Ale gdy byłąm na wizycie u lekarza na początku cyklu, to przepisał mi ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka z 12 na 13 dc. A 13 dc mam się zjawić na usg . Powiedzcie mi czy ja pomimo braku śluzu mam wstrzyknąć ovitrelle, czy nie. A w ogóle to co jest najbardziej potrzebne do crio: grubość endometrium czy wielkość pęcherzyków, które oczywiście pękną. Dzięki z góry za odpowiedź. Pozdrawiam Was wszystkie.