reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

anikola wiesz co u mnie była troszkę inna sytuacja bo ja zmieniałam klinikę a na wizycie po nieudanej próbie byłam i to jeszcze przed @ (chyba 1 dzień przed) i byłam na rozmowie z moim lekarzem , akurat to był jego ostatni dzień pracy w tej klinice wiec u mnie troszkę inna sytuacja, ale jeżeli tak ci kazali to niestety musisz tak zrobić, każda klinika inaczej postępuje.

reklama
Hej kobietki.

Nie wiem czy jutro będę miała chwilkę żeby zajrzeć dlatego już dziś życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku , szampańskiej zabawy i spełnienia tych naszych najskrytszych marzeń.:-)

Kikifish - Ok rozumiem , przykro mi że straciłaś pracę. Faktycznie niech skończy się już ten rok.

Dziewczyny , które mają ochotę na spotkanie w Katowicach podajcie może jakieś terminy to może dogadamy się w końcu co do spotkania.:-)

Dagnes - Przykro mi bardzo , że się nie udało. Jutro pozwalam Ci na poprawę humoru wypić całego szampana a nawet dwa. Pozdrawiam , trzymaj się.

Olusia - Sorki dopiero teraz odczytałam Twoją wiadomość.
Z tego co dziewczyny pisały to brały dhea 75mg (to było chyba 3x25mg) w zależności jakie dawki się kupi.
Możesz to brać bez problemu przy anty tak jak inne witaminy:-)

Ostatnia edycja:
Dagnes przykro mi, że rok tak się dla Ciebie skończył ale nie poddawaj się:-(, każda z nas wie co przeżywasz ale rezygnacja z marzeń to najgorsza rzecz jaką możesz zrobić. Tak więc Nowy Rok = Nowa Szansa :tak::tak::tak:

Olusia może Ci się to przyda, ja biorę od 2 miesięcy: kwas foliowy 5 mg, beparent woman, dhea 75 mg, omega 3,6 &9 1000 mg, L-argininę 1500, wit D3 5000, Q10 300 mg. Zrezygnowałam też z kawy i herbaty bo już nie wiem czego mam się chwycić, żeby sobie pomóc :zawstydzona/y:

kasik36 mialam dzis isc do sklepu zeby kupic Prewenit Intensiv, D3, Dhea, Q10 ale kuzwa czuje sie fatalnie, rozbiera mnie choroba, juz od soboty cos zle sie czulam a w niedziele to juz w ogole....
Ty bierzesz d3 5000mg? ja myslalam zeby brac 1000 albo 2000 hmm... kwas foliowy 5 to musze poprosic o recepte bo tak mi nie dadza w aptece...
Czyli sa rozne dawki lekow? ktore najlepiej wybrac? hmm wlasnie nie wiem ile mg musza miec...

reklama
Dagnes - przykro mi bardzo... wiem ze juz dlugo czekasz na swojego maluszka i bardzo chcialam zeby ci sie w koncu udalo.... tulam

Niepokorna - ja wciaz czekam na wyniki...znaczy wyniki juz sa w klinice ale m chcial zebym poczekala na niego z telefonem az wroci z pracy... konczy o 15 - tak bardzo prosil wiec poczekam

Do góry