Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny kochane betka w 14 dpt dwojki trzydniowych maluszkow 709
Mega, mega szczesliwa - dziekuje za wszystkie fluidki i wasze wsparcie buziaki ogromne![]()

dr do 10 stycznia ma obstawione wizyty a później urlop i umówiona jestem na 22 stycznia. Czyli będę po pełnych 3 cyklach. Bo miałam do teraz dwie @, za 2 tyg kolejna, czyli tak jak miało być
Ale postanowiliśmy zrobic inaczej niż zwykle i nie kierować się tylko in vitro bo już mamy tego serdecznie dość
A najlepiej to by było jakby podczas histero zrobili mi scratching
całą garść łykam a mój M ciut mniejszą
Ja biorę beparetn women, kwas foliowy 5 mg, koenzym Q10 300 mg, spirulinę, selen z wit E, kompleks wit B, magnez, DHEA 75 mg ale zwiększam do 100 bo kupiłam przez przypadek kapsułki właśnie z dawką 100, wit d3 5000 jednostek, a M daję salfazin, magnez, kompleks wit B, l karnitynę 1000 mg, kwas foliowy i spirulinę.
i powiedział że się tego nie spodziewał z tak ładnego zarodka i endo i cóż - powiedział że jestem 'ofiarą statystyk' i że tak niestety bywa pomimo dobrych rokowań ... Mam się nie poddawać bo z tych pozostałych 3 zarodków dwa to ładne blastusie klasy 3 więc mam walczyć.
- nawet o tym nie wspomniał - więc podchodzę do kolejnego crio jeszcze w styczniu! 

Rzeczywiście na bliźniaki wygląda :-)
A po trzecie jak odpuszczę jeszcze jeden cykl to będą akurat 3 cykle przerwy i suplementowane więc może moje komóreczki będą lepszej jakości. I tak te 3 rzeczy przesądziły o odłożeniu kolejnego podejścia na przełom stycznia i lutego. Jak dostanę @ w terminie to powinnam zacząć cykl 29 stycznia. Wcześniej od 18 dc mam zacząć brać estrofem ale chcę tym razem zrobić jeszcze usg czy nie ma torbieli tak jak ostatnio. Chcę być przygotowana bardziej niż do pierwszego podejścia. 11 lutego mamy dopiero pobranie krwi na kariotypy i czeka się około 3 tygodni więc do trzeciego podejścia już powinnam być przebadana wszerz i wzdłuż ;-)

Tobie jednak życzę powodzenia, cieszę się że tak fajnie wyszło, że nie masz przerwy i w ogóle :-) trzymam kciuki