dagnes78
Fanka BB :)
dziewczyny!!
ja też chciałam Wam życzyć wszystkiego dobrego na Nowy Rok 2014, spełnienia marzeń i dużo uśmiechu i pozytywnej energii!
dziękuje Wam za życzenia i wsparcie.
kochane, nie doszukujcie się objawów po transferach, uwierzcie mi, każdy transfer jest inny, musicie wierzyć że się uda, bo nie macie na to wpływu, a pisze to, dlatego że wiem jakie przechodzimy nerwy przez ten czas. Teraz podczas ostatniego transferu, miałam objawy zupełnie identyczne jak niepokorna, czy lilia, a jednak dupa i nie udało się a Dziewczynom tak, przy wczesniejszych transferach byłam pewna że sie udało, bo wszystkie objawy jakby wskazywały na ciąże, i też się nie udało
NIE MA SENSU SIĘ ZAMĘCZAĆ! i tak nic nie zrobicie, pozostaje nam tylko wiara! CZEGO WAM MOCNO ŻYCZĘ i trzymam kciuki za Was wszystkie.
Esiek, cholernie to niesprawiedliwe
po tej informacji od Ciebie nie mogłam funkcjonować normalnie
nawet nie wiem co Ty teraz przezywasz... to straszne 
dziewczyny, ja nie mam nadal @ pomimo że lutke odstawiłam już w poniedziałek, ile to może potrwać?
ja też chciałam Wam życzyć wszystkiego dobrego na Nowy Rok 2014, spełnienia marzeń i dużo uśmiechu i pozytywnej energii!
dziękuje Wam za życzenia i wsparcie.
kochane, nie doszukujcie się objawów po transferach, uwierzcie mi, każdy transfer jest inny, musicie wierzyć że się uda, bo nie macie na to wpływu, a pisze to, dlatego że wiem jakie przechodzimy nerwy przez ten czas. Teraz podczas ostatniego transferu, miałam objawy zupełnie identyczne jak niepokorna, czy lilia, a jednak dupa i nie udało się a Dziewczynom tak, przy wczesniejszych transferach byłam pewna że sie udało, bo wszystkie objawy jakby wskazywały na ciąże, i też się nie udało
NIE MA SENSU SIĘ ZAMĘCZAĆ! i tak nic nie zrobicie, pozostaje nam tylko wiara! CZEGO WAM MOCNO ŻYCZĘ i trzymam kciuki za Was wszystkie. Esiek, cholernie to niesprawiedliwe
po tej informacji od Ciebie nie mogłam funkcjonować normalnie
nawet nie wiem co Ty teraz przezywasz... to straszne 
dziewczyny, ja nie mam nadal @ pomimo że lutke odstawiłam już w poniedziałek, ile to może potrwać?
, niech tylko sie uda
.