reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niepokorna mysle ze twoim malenstwom to akurat te orgazmy sie podobają bo przecież pięknie rosną :) no widzisz 60 to juz pięknie ale cóż poczekam co lekarz powie. Najważniejsze ze czuje sie ok i nie ma złych objawów .

Jego u mnie tak jak i u Niepokornej. Lekko ciągnie brzuch. Czuję tak jakbym miała cały czas pęcherz do połowy pełny. Cyce nie bolą ale takie śmieszne uczucie ;) po zewnętrznej stronie bardziej odczuwam je jak przycisnę ręką, sutki i wewnętrzna strona nie

Moje Kochane życzę, żeby ten 2014 Roku owocował w same ciążowe brzuszki :tak:

Jogo ja na początku sama sobie aplikowałam lutkę bo zawsze miałam niski progesteron brałam 3x8 dopochwowej luteiny 50mg i 3x4 50 mg podjęzykowej potem zmniejszałam dawkę nie wiem czy moje zachowanie jest godne polecenia ale wreszcie sie udało a dziewczyny uspokoiły mnie że nie przedawkuję!

Esiek
jestem z Tobą!!! trzymaj się Kochana :*

Martaczi mi sie tam wydaje ze miałas wzorowy progesteron w porównaniu do mojego. A jak tam masz juz typowe objawy ciążowe ? Ja bym juz chciała mieć je wszystkie.
sabaw to zrób jutro krew rano i wszystko sie wyjaśni . Trzymam kciuki&&&

reklama
Wszystkiego naj, naj, naj w Nowym LEPSZYM Roku :-) Mój zapowiada się niezły, wczoraj M założył smoking i znalazł w spodniach sporą sumę pieniędzy, przeleżały tam od zeszłego roku. Będzie akurat na kolejną stymulację :-):tak::-)

Sabaw sikacz mógł jeszcze nie wyjść więc nie załamuj się, dziwnie tam u was jest, że nie ma bety, nie można sobie prywatnie zrobić badania krwi? :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry