Cześć dziewczyny.
madzia i piotr - Gratuluję serduszka:-)
majka201 - Ja jak inne dziewczyny uważam , że udzielenie chrztu to obowiązek księdza niezależnie czy dziecko zostało poczęte naturalnie czy poprzez in vitro. Osobiście nie mówiłabym o tym księdzu ale jeżeli masz taką ochotę to możesz o tym powiedzieć. Reakcja jak wiadomo może być różna ale gdyby z jakiegoś powodu ksiądz był na nie to na pewno poszłabym gdzie indziej a przy okazji nagadałabym mu ile wlezie bez żadnych wyrzutów sumienia.
Lilia - ok , no to czekam na relację o klinice.
dorotav - trzymam kciuki za Twojego bąbelka;-)
Cyryjanka - Ja właśnie jestem po pierwszych badaniach immunologicznych. Dość sporo tego było :
- Morfologia
- Toxoplazmoza
- Chlamydia
- Cytomegalia
- Mycoplasma
- Przeciwciała p/plemnikom
- ANA
-D-dimer
- Borelioza
-Antykoagulant toczniowy
Jestem dziewczyny po kolejnej wizycie u immunologa. No i mogę powiedzieć , że "na reszcie" coś znaleźli u mnie. Mam dodatni wynik cytomegalii i mycoplasmy. Jak lekarz zobaczył te wyniki to się wściekł , że miałam już tyle razy in vitro a nigdy nie były robione tego typu badania. Zwłaszcza o cytomegalię mu chodziło. Teraz mam przepisaną masę leków . Dr powiedział , że moje leczenie może potrwać przynajmniej 3 miesiące. Zaczynam więc się faszerować lekami od przyszłego tygodnia i wraz z tym rodzi się nowa nadzieja , że w końcu coś znaleźli u mnie i da się coś z tym zrobić .